banner102

Saadet Partisi, Öğretmenleri Yine Unutmadı

Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı, Öğretmenler Günü vesilesiyle ilçedeki tüm okulları ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Kasım 2023 Cumartesi 22:48
Saadet Partisi, Öğretmenleri Yine Unutmadı

İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, Of Belediye Başkan Adayı Mustafa Saral ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Gününde ilçedeki tüm okulları ziyaret etti.

Eğitim-öğretimle ilgili sorun ve taleplerin konuşulduğu ziyaretler için öğretmenler Muratoğlu, Saral ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Öğretmenler, “Bizi bu anlamlı günde unutmayıp hatırladığınız ve ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Öğretmenlik, sorumluluğu çok ağır ama manevi açıdan dünyanın en özel ve güzel işidir. Çeşitli problemlerimiz var, birçok zorlukla mücadele ediyoruz, yoruluyoruz ama sizlerin ilgisi, yaklaşımı ve bu tür ziyaretler, bizim bütün sıkıntılarımızı, yorgunluğumuzu alıp götürüyor, bizi son derece mutlu ediyor. Sizlere çok teşekkür ediyoruz” diyerek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Muratoğlu: “Sizler, Bizim Başımızın Tacısınız!”

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, ziyaretlerde şunları dile getirdi:

“İlçemiz Of, bir ilim ve alimler şehridir. Of’ta, eğitim-öğretim her zaman öncelikli olmuş, ilçemizde sayısız alim yetişmiştir. Bu manada Oflular, ilmin de, eğitimin de, öğretmenin de değerini çok iyi bilir. İlim öğreten herkes, bizim başımızın tacıdır. İlçemizin geleceğinin de yine ilimde, eğitim-öğretimde olduğunu çok iyi biliyoruz.”

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, “İlim ve alimler şehri Of’ta, öğretmenlerin problemlerinin yıllardır çözülmemiş olmasının kabul edilemez olduğunu belirterek, “İlçeyi, ülkeyi yönetenler neyi bekliyor, merak ediyoruz?” diye sordu.

“YAŞADIĞINIZ PROBLEMLERİN FARKINDAYIZ”

“Sizler son derece kıymetli bir görevi, çeşitli zorluklar altında, büyük fedakarlıklarla yapıyorsunuz. Çocuklarımızı, ilçemizi geleceğe hazırlıyorsunuz. Bu yaptığınız hizmetlerin karşılığı da, hakkı da ödenemez. Dinimizin ilme, öğretmene verdiği önemi çok iyi biliyoruz. Çağımızın bilgi çağı olduğunun, bilgiyi üreten, öğreten ve kullanan toplumların ilerlediğini, bilgiden uzak kalan toplumların ise ne halde olduklarını yaşayarak görüyoruz. Ülkemizin, milletimizin geleceği bilgidedir, eğitimdedir. Ve bu sürecin asıl mimarları da sizlersiniz.”

“Öğretmenlerimizin Yaşadığı Sorunların Çözümü, Belediyenin Öncelikli Görevi Olmalıdır!”

“Yaptığımız ziyaretlerde, kıymetli öğretmenlerimizin çeşitli talepleri olduğunu gördük. İlk sırada barınma ve ulaşım sorunu geliyor. Bu sorunlar maalesef yıllardır devam ediyor. Of gibi bir ilçede, öğretmenlerimizin halen bu tür aynı sorunları yaşıyor olmaları, kabul edilemez. Bu problemleri çözme makamında olanların bütün önceliği, bu olmalıdır. Neyi beklediklerini merak ediyoruz?”

“Sürekli Değişen Sistemin Bedelini Öğretmenlerimiz ve Çocuklarımız Ödüyor!”

“Maalesef eğitim-öğretim sistemi bu iktidar döneminde adeta bir yap-boz tahtasına dönüştürüldü. Liyakatten uzak yaklaşımlar ve sisteme yapılan müdahaleler, işi içinden çıkılmaz bir hale getirdi. Bu sistemlerin uygulayıcısı olan öğretmenlerin görüş ve önerileri dikkate alınmadan yapılan bütün müdahaleler, maalesef başarısızlıkla sonuçlandı. Bedelini ise öğretmenlerimiz ve çocuklarımız ödedi, ödüyor. Bir millete, bir ülkeye yapılabilecek en büyük kötülük, eğitim-öğretim sistemini işlevsiz hale getirmektir. Artık bu kadar önemli bir işin uzmanlarına bırakılması, siyasetin bu alandan elini çekmesi ülkenin en öncelikli meselesi haline gelmiştir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90