banner102

Saadet Partisinden Of Medya Derneğine Gazeteciler Günü ziyareti

Saadet Partisi Of İlçe teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamak için Of Medya Derneğine ziyaret etti. Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı Mustafa Saral Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyareti Of Medya Derneği ofisinde gerçekleşti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Ocak 2024 Perşembe 10:47
Saadet Partisinden Of Medya Derneğine Gazeteciler Günü ziyareti

Ziyarete Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, Başkan Yardımcısı İmdatOsmanoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Fahri Hacıcaferoğlu, Yüksel Yaşar, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, Of Belediye Başkan Adayı Mustafa Saral ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu ziyarette; “Yönetim olarak bizler basının toplumu bilgilendirmesinde önemli bir işleve sahip olduğuna inanıyoruz. Bu anlayışla her yıl sizler için önemli olan bugünde kutlama ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Yanlışları söyleme, hataları düzeltmek için basın özgür ve bağımsız tutumunu çok önemsiyoruz. Ülkemiz bir yerel seçime gidiyor. Bizler halkımı için alanlardayız. Naçizane sizlerden beklentimiz sesimizin halkımıza duyurulmasıdır. Bu anlayışla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyoruz.” dedi.

Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş de ziyaretle ilgili yaptığı konuşmada; “Her yıl olduğu gibi bu yıl da10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Saadet Partisinin ziyaretleri bizleri mutlu etti. Yine sizler farkınızı gösterdiniz. Ülkemiz yavaş yavaş yerel seçim sathı maline giriyor. Bugüne kadar sürdürdüğümüz herkese aynı mesafede durma pozisyonumuzu sürdürüyoruz.  Bizler için önemli olan çalışmaların halka ulaştırılmasıdır. Bu u yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Kim olursa olsun davet edilen etkinlikler, organizasyonlara gidip haberleştirdik. Bundan sonra zamanımız ve imkanlarımız ölçüsünde devam edeceğiz. Tüm adaylara başarılar diliyoruz. Kazanan Of olsun. Nazik ziyaretlerinize tekrar teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyoruz.” diyerek konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90