banner102

Selim Sarı Görevine Başladı

İçişleri Bakanlığı tarafından 23 Ağustos 2015 tarihinde yapılan “2015 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı” nı kazanarak Of Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne atanan Selim Sarı görevine başladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Aralık 2015 Çarşamba 08:35
Selim Sarı Görevine Başladı

Of Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü görevini 15.08.2007 tarihinden beri vekâleten yürüten Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni Gülçin Kasapoğlu, görevi Sarı’ya teslim etti. Devir teslim töreninde bir buket çiçek sunan Kasapoğlu,  Selim Sarı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Kaymakam Eren Arslan, Yazı İşleri Müdürü ve çalışanlarını makamında ağırladı. Of’ta dört yıldır birlikte görev yaptığını belirten Arslan; “42 bin nüfuslu bir ilçeye hizmet ediyoruz. Hemen her gün farklı istek ve şikâyetle gelen vatandaşlarımıza güler yüzle, mevzuat hükümleri ölçüsünde hizmet etme gayretindeyiz. Genç bir kadroya sahibiz. İnşallah bu çalışmalarımızı daha verimli, daha aktif halde kanunlar ölçüsünde yerine getireceğiz. Bu bağlamda görevinizde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Selim Sarı Kimdir?

15.10.1976 yılında Trabzon-Çaykara’da dünyaya gelen Selim Sarı, İlk, orta ve lise öğrenimini Karabük’te aldıktan sonra, 1997-2001 yılları arasında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik bölümünde lisans eğitimini bitirdi. 2001-2003 yılları arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesinde “Ortaöğretim Fen ve Matematik” alanlarında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. İlk görevine 21.05.2007 tarihinde Çaykara İlçe Nüfus Müdürlüğünde Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni olarak başlayan Sarı,  24.02.2011 yılında Artvin Valiliği İl İdare Kurulu Müdürlüğüne Şef olarak atandı. 2015 yılı Ağustos ayında İçişleri Bakanlığınca yapılan görevde yükselme sınavında birinci oldu. İlk tercihi olan Of Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü görevine atanmış olup, 27.11.2015 tarihinde bu görevine başlamıştır. Selim Sarı, evli ve iki çocuk babasıdır.

Son Güncelleme: 09.12.2015 08:36
Anahtar Kelimeler:
Selim Sarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90