banner102

Şeytan 7/24 Çalışıyor!

AGD Of Temsilciliğinin her hafta düzenli olarak düzenlediği konferans şeklindeki eğitim sohbetlerinin bu haftaki konuğu Kemal Korkmaz hocaefendi oldu. Korkmaz, sohbetinin ana konusu olarak şeytanın hilelerinden ve kurtuluş yollarından bahsederek şeytanın 7/24 çalıştığını söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Aralık 2014 Cumartesi 04:09

BU TEŞKİLAT DÜNYAYA HAKKI HAKİM KILMAK İÇİN KURULMUŞTUR

Gençlerin yoğunlukta olduğu eğitim sohbetinde konuşan Kemal Korkmaz, Milli Görüş teşkilatlarının yeryüzüne Hakkı hakim kılmak için kurulduğunu söyledi. Korkmaz, "Yeryüzüne hakkı hakim kılmak için kurulan bir teşkilat neferinin namaz kılmaması düşünülemez. Bunun için İmandan sonra en büyük görevin namaz olduğu bilincine vararak en güzel şekilde bu görevimizi yerine getirmemiz lazım." dedi.

BUGÜNKÜ SİSTEM TAMAMEN BATILDIR

Dünyada hüküm süren düzenin batıl bir düzen olduğunu söyleyen Korkmaz, "Ülkemizde ve dünyada hüküm süren sistem kesinlikle batıl sistemdir. Bu batıl sistemi tamir etmeye kalkalanlar ancak kendilerini kandırırlar. Çünkü batıl sistem tamir edilemez. Onun hakkı tamamen yok olmaktır." diyerek İslam'ın hiçbir sistemden parça almaya ihtiyacı yoktur dedi.  

BU MÜSLÜMANLARIN YILBAŞI COŞKUSU NEDİR?

Yaklaştığımız miladi yılbaşı gecesinde kutlamalara hazırlananlarada seslenen Korkmaz, "Hristiyanların bayramı olan bu yılbaşı gecesi için yüzde 99'u Müslüman olduğu söylenen bu ülkemizdeki milletin coşkusu nedir? Bu coşku neyi çağrıştırır? Neye yorumlanır? Bu nasıl izah edilir?" sorularını sorarak bu kutlamaların bir etkinlik olmaıdğını aksine din meselesi olduğunu ifade etti.

BU SÜREÇTE BİRÇOK MÜSLÜMANIN AYAĞI KAYDI

Yılbaşı meselesini Papa'nın ülkemizi ziyaretine bağlayan Korkmaz, "Eskiden siyasi liderlerle karşılaşır, onlarla ilişkilerde bulunurduk. Son zamanlarda ise Papa ile karşılaştık, yani dini lider ile. Bu ziyaretin önemi çok büyüktür. Hatta sebebi ve sonucu o kadar nettir ki, bu konuda yorum yapma ihtimali ve boşluğu dahi kalmamıştır." diyerek bu süreçte birçok Müslümanın ayağının dini açından kaydığını iddia etti.

ŞEYTAN BİZİ KENDİSİ GİBİ YAPINCAYA KADAR BIRAKMAZ

Şeytanın çok iyi bir teşkilatçı olduğunu belirten Korkmaz, "Şeytan öyle bir teşkilatçıdır ki, bizi haram işlemekle bırakmaz, sırasıyla önce o işlediğimiz haramı güzel gösterir, sonra güzel gösterdiğini savundurur ve sonunda da kendi askeri gibi o haramı helal gösterrek bunu anlatmaya başlatır." diyerek şeytanın oyununa gelmemek için doğruları anlatan medyayı yani Milli Gazeteyi takip etmemiz gerektiğini söyledi.

BUNLARI KONUŞABİLİYORSAK, BUNU HOCAMIZA BORÇLUYUZ

Korkmaz, "Bugün burada bu konuları konuşabiliyorsak, bunu; bu bilgileri bize öğreten ve bunun şuurunu almamıza vesile olan Merhum Erbakan hocamıza borçluyuz. Merhum hocamız bize Hakkın yanında yer almayı öğretirken, güçlüden, kalabalıktan veya zenginden yana olanların değil Hakkın yanında yer alanların yardımcısının Allah (Celle Celalühü) olduğunu öğretmiştir. Bunu öğretmekle kalmayıp kendisi de son nefesine kadar bunun canlı örneği olmuştur. " diyerek mekanının cennet olması için dua etti. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 27.12.2014 13:55
Anahtar Kelimeler:
Kemal Korkmaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adil kansız 2014-12-27 07:25:24

milli görüş teşkilatını gördük akp kadrosu aynı değilmi

Avatar
ebuzer 2014-12-28 12:08:25

Çok kıymetli konuşmacı ve konuyu eleştirmeyceğim. Bundan sonra bir dini yetkili diyanet işleri başkanının bir trilyonluk mercedesini eleştirmiyorsa, içkiden fahişeden kumardan alınan vergilerle aldıkları maaşın yozluğundan bahsetmiyorsa kesinlikle samimiyetlerine inanmıyorum.Siz topluma örnek olacak kesim insanlara yol gösteren kesim bu çelişkileri anlatamıyorsunuz halktan doğruluk şeytana uymama gibi ibadetleri öneriyorsunuz. Önce siz bu topluma örnek olun kesin yanlış yerlerinizi atın.. ondan sonra sizin bir dediğiniz iki olmaz. Bu milletin namazlara dini görevlerine sağır olmamasının ana nedeni sizlersiniz unutmayın.. örnek olamıyorsunuz

Avatar
galip @ebuzer 2014-12-29 23:08:02

sohpeti dinlemedin galiba.hoca efendi o dediklerini üstüne basa basa anlattı.hatta bazı hüsnüler kızdı bile.

banner90