banner102

Siyer-i Nebi Ödülleri Teslim Edildi

Anadolu Gençlik Derneği Tarafından Türkiye Genelinde Milli Eğitim Bakanlığı onaylı gerçekleştirilen Liseliler arası Siyer-i Nebi Yarışmasında İlçe genelinde dereceye girenlere ödülleri verildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Şubat 2019 Cuma 20:58
Siyer-i Nebi Ödülleri Teslim Edildi
İlçe genelinde derece yapan öğrencilerden OF Solaklı Fen Lisesi öğrencisi Zeliha Odabaş'a 1.000 TL birincilik ödülü, aynı okuldan Batuhan Şentürk' e 750 TL ikincilik ödülü ve yine aynı okuldan Alperen İhtiyar'a 500 TL üçüncülük ödülü verildi.

Ödülleri öğrencilere Solaklı Fen Lisesi okul müdür yardımcısı İsmail Çapoğlu takdim etti. Yarışma Komisyonu ile ilgili Of AGD Liseler Komisyon Başkanı Süleyman Baş yarışmaya katılan öğrencilere ve öğrencilerin katılmasına katkı sağlayan okul müdür, öğretmen ve idarecilerine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 15.02.2019 20:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fiyakaretya 2019-03-21 18:59:50

çok hazel olmuş

banner90