banner102

Solaklı Anadolu Lisesinden Rüzgâr Enerjisi projesi

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç.Dr.Yusuf Tekin ülke genelinde başarılı eğitim çalışmaları ve uygulamaları yapan öğretmenleri sosyal medya üzerinden tanıtıp teşekkür ediyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Mayıs 2016 Pazartesi 14:19
Solaklı Anadolu Lisesinden Rüzgâr Enerjisi projesi

Bu tanıtımı yapılan ve tebrik edilen öğretmenlerimizden biri de  İlçemiz Solaklı Anadolu Lisesi coğrafya Öğretmeni Mehmet Kaykılı oldu. Kaykılı, okul bahçesine yaptığı alternatif enerji kaynaklarından olan Rüzgâr Enerjisi sistemi nedeniyle Milli Eğitim Müsteşarı Tekin tarafından tebrik edildi.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü  yaşanan bu durumu Of Kaymakamı Eren Arslan’a anlattı. Kaymakam Arslan da öğretmeni ziyaret etmeye karar verdi. Kaymakam Arslan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu  Solaklı Anadolu Lisesine gidip hem yapılan rüzgarla enerji üreten  Rüzgar Gülünü ziyaret edip hem de Coğrafya Öğretmeni Mehmet Kaykılı’yı ödüllendirdiler.

Kaymakam Arslan ödül takdiminde yaptığı kısa konuşmasında; “ Çağımız artık yenilenebilir enerjilerin hayatımıza hızla girdiği ve bundan sonra daha da gireceği çağdır. Bu anlamda okulda bu anlayışa dikkat çekmesi bakımından yapılan projeyi ben de önemli buluyorum. Sayın Müsteşarımızın ilçemizdeki bir uygulamadan haberdar olması ve onu takdir etmesi bizi de sevindirmiştir. Demek ki siz çalışın güzel şeyler yapın nerede olursanız olun bu çalışmanız birileri tarafından fark ediliyor. Okul idaremizi ve Mehmet Hocamızı tekrar kutluyor, yapacakları yeni projelerde kendilerine  başarılar diliyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 23.05.2016 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90