banner102

SÖZÜNÜZÜ BU ŞEKİLDE Mİ TUTUYORSUNUZ?

Yazlık Mahallesinde yaklaşık 6 yıl önce yaşanan toprak kayması sonrası tıkanan dereyi açmak için gelen Belediyeye ait kepçe, Feridun Çabuk’a ait duvarı yıkmış ve o günden bugüne kadar yetkililerin bizzat bilgilendirilmesine ve yapılacak sözü alınmasına rağmen yapılmadı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Mart 2024 Pazar 19:58
SÖZÜNÜZÜ BU ŞEKİLDE Mİ TUTUYORSUNUZ?

Kendi imkanları ile evinin önlerine yaptıkları taş duvarı, 2018 yılında yağan yoğun yağmur sonrası derenin tıkanması ile olay yerine gelen Of Belediyesine ait kepçenin geçişi sırasında yanlışlıkla çarparak yıkmış ve yaklaşık 6 yıldır defalarca yetkililere bildirmelerine rağmen sorunları çözülmemişti.

Yaşadıklarını mağduriyeti Of’un Nabzı’na bildiren yıkılan duvarın sahibi Feridun Çabuk süreci şu şekilde anlattı:

“Evimizin altından küçük dere akıyor. Yoğun yağan yağmurlarda sürekli tıkanıp akan sular tarlamıza giriyor. Dereye koydukları dar kürk yoğun yağan yağmurlarda tıkanıp kürkün üstünden bizim tarlaya taşıyor. Maalesef her su taşmasında taş, toprak ve pislikle doluyor ve kullanılmaz hale geliyor.

CİMER’E YAZDIK YİNE SORUN ÇÖZÜLMEDİ!

Yaşadığımız bu sorunları defalarca yetkililere bildirdik. Eşim bizzat Of Belediyesi’ne gidip durumu defalarca anlattı. Çözüm bulamayınca 2018 yılında bir kez, 2019 yılında da iki kez CİMER’e yazdı. Fakat Cimer’de sorunu Of Belediye’sine aktardığı için aynı şekilde sorun günümüze kadar devam etti. Sadece Of Belediye’sine değil, sorunu Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne de taşıdı fakat oradan da sorun maalesef çözülmedi. 

BIRAKIN HİZMETİ EZİYET EDİYORLAR!

Kendi imkanlarımız ile yaptığımız duvarı kırıp 6 yıldır yapmayan bir zihniyet acaba şimdiki seçimler için yaptıkları vaatleri nasıl yapacaklar? Bırakın hizmet etmeyi resmen bize 6 yıldır eziyet ettiler. Yapacağız sözü verip oyalayıp durdular. Duvardan dökülen toprak ve taşlar da kapımızın önünde yıllardır duruyor. Belediye yetkililerine sormak istiyorum; başka mahallelerde duvar üstüne duvar yapılırken, bizim kendi imkanlarımız ile yaptığımız duvarı yıkıp yapmayışınız neden acaba? Yoksa oy karşılığımız mı yok sizde?”

Son Güncelleme: 28.03.2024 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90