banner102

Taksiciler İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Of Belediyesi tarafından düzenlen iftar yemeğinde Kaymakam Arslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral ve Ak Parti Of İlçe Başkanı Terzioğlu, Of’ta hizmet veren Taksici esnafı ile birlikte oruç açtı.

22 Temmuz 2013 Pazartesi 17:31
Taksiciler İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

İftar yemeğine Of Kaymakamı Eren Arslan, Ak Parti Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu, Of Şoförler Odası Başkanı Şahmeran Er, Belediye Meclis Üyesi Rıfat Akyüz ve Of’ta hizmet veren Taksici Esnafı katıldı.

Yemekte konuşan Başkan Saral, “Kısa bir süre önce yapılan ihale ile taksi noktalarımızı yenileyerek Taksici esnafımızı modernize ettik. Yeni duraklarımızı uygun noktalara yerleştirdik. Araçlarımız Taksi halini almaya başladı. Kısa sürede önemli bir sorunu başarıyla halletmiş olduk. Bu dönüşüme ayak uyduran siz değerli esnafımıza teşekkür ediyorum. Sizler şehrimizin tanıtımı için çok önemli görevler yapıyorsunuz. Önemli bir hizmet veriyorsunuz. Şehrimize gelen yabancıların ilk karşılaştığı kişiler sizlersiniz. Sizlerin tavır ve davranışları o insanlara şehrimiz hakkında fikir verecek. O nedenle sizlerden ricam, işinizi düzgün ve kaliteli yapmanızdır. Müşterilere iyi davranmalısınız. Kılık kıyafetinizle ve konuşmalarınızla güzel örnek olmalısınız. Ufak tefek sorunlarınızın olduğunu biliyoruz.  İnşallah onlar da zamanla hallolacaktır. Korsan taksilerle sıkıntı yaşadığınızı biliyorum. Biraz sabırlı olmalısınız. Davetimize icabet ettiğiniz için hepimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 23.07.2013 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90