banner102

Validen Çaykara çıkarması

Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un Çaykara ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlere Arsin, Dernekpazarı ve Of Kaymakamı eşlik etti.

Recep Arslan
Recep Arslan
21 Şubat 2017 Salı 14:55
Validen Çaykara çıkarması
Trabzon Valisi  Yücel Yavuz’un Çaykara ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlere Arsin, Dernekpazarı ve Of Kaymakamı eşlik etti.
 
İlk ziyaretini Çaykara Kaymakamlığı görevine atanan İhsan Ayrancı’ya yapan Trabzon Valisi Yavuz ve beraberinde Arsin Kaymakamı Fikret Dağ, Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız ve Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Kaymakam İhsan Ayrancı’ya başarılar dilediler.
 
Çaykara Kaymakamlığı ziyaretinin ardından Adliye’ye geçen Tabzon Valisi Yücel Yavuz ve beraberindeki heyet, Çaykara Cumhuriyet Savcılığına atanan Savcı Alp Eren Durgun' a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Adliye ziyaretlerinin ardından Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve beraberindeki heyet, Çaykara Belediyesine geçerek burada Başkan Hanefi Tok ile bir süre görüştü.





Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 21.02.2017 15:27
Anahtar Kelimeler:
Yücel YavuzEyüp Fırat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90