banner102

Yalı ve Cumhuriyet Caddesi'nin ihalesi yapıldı

Of Belediyesi Meclisi'nde açıklamalarda bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, TOKİ tarafından; Orta Sokak, Yalı ve Cumhuriyet Caddesi'nin kentsel dönüşüm ihalesinin yapıldığını söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Haziran 2022 Salı 00:28
Yalı ve Cumhuriyet Caddesi'nin ihalesi yapıldı

Of Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu başkanlığında Of Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

"KENT ÇARŞISI PROJESİ HIZLANMALI"

Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce Of'ta devam eden projeler hakkında bilgilendirme yapan Başkan Sarıalioğlu, "Atatürk Bulvarı'ndaki çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Trabzon istikametindeki kaldırımların yüzde 99'u tamamlandı. Yol kısmının betonlaması yapıldı. Motif taşlarının temini yapılıyor. Bu çalışmalarla birlikte yolun sol tarafını tamamen trafiğe kapatacağız. Sağ taraftan trafik akışı devam edecek. Yaklaşık bir ay gibi bir süre özellikle esnaflarımızdan anlayış bekliyoruz. Buradaki çalışmalar bittiğinde güzel bir caddeye kavuşmuş olacağız. Orta Sokak, Yalı ve Cumhuriyet Caddesi'nin kentsel dönüşümü ile alakalı Toplu Konut İdaresi(TOKİ) Başkanlığımız dün ihalesini yaptı. Yeni Of Devlet Hastanemiz bitti. Çevre düzenlemesi yapılıyor. Isıtma ve soğutma sistemlerinin kontrolleri yapılıyor. Haziran sonuna doğru taşınmaya başlanacak. Eski hastanemizi yıkarak yerine altı otopark üstü meydan olacak şekilde yapacağız. Avan projesi TOKİ tarafından hazırlanıyor. Proje netlik kazanınca bunu da vatandaşlarımızla paylaşacağız. Sanayi Caddesi'nin devamı projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ile görüştük. Bizden maliyet ve proje istediler. İnşallah kısa sürede oranın dosyasını da hazırlayarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza sunacağız. Kent Çarşısı projesi biraz yavaş ilerliyor. Daha önce TOKİ Başkanımız yüklenici firmayı hızlı olması konusunda uyarmıştı. Bizimde bu konuda kendileri ile bir görüşmemiz olacak" dedi.

Başkan Sarıalioğlu'nun açıklamalarından sonra meclis gündemine geçildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90