banner102

Yaşar ailesi Asel bebeği cennete uğurladı

Ballıca Mahallesi sakinlerinden Of Teknoloji Fakültesi Sekreteri Mustafa Yaşar’ın 8 aylık bebeği Asel Hüma Yaşar Bursa’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
04 Mayıs 2023 Perşembe 18:19
Yaşar ailesi Asel bebeği cennete uğurladı

Of Havadis Gazetesi Genel  Yayın Yönetmeni ve Of Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Yüksel Yaşar’ın yeğeni olan Asel Hüma Yaşar için Of’ta bir cenaze töreni düzenlendi.Asel Hüma Yaşar’ın cenazesi  öğlen namzının ardından Of çarşıbaşı Büyük Camiinde kılınan namazın ardından Ballıca Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedildi.

Amcası Yusuf Yaşar’ın kıldırdığı Asel Hüma Yaşar’ın cenaze törenine Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Teknoloji Fakültesi Dekanı İrfan Acar, Of Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, daire amirleri, ailesi, akrabaları ve çok sayıda vatanaş katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90