banner102

Yeni Of İlçe Müftümüz Özcan Yılmaz görevine başladı.

Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu’nun Keşap İlçe Müftülüğüne atanması ile boşalan Of İlçe Müftülüğüne Keşap İlçe Müftüsü Özcan Yılmaz atandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Ağustos 2022 Çarşamba 21:21
Yeni Of İlçe Müftümüz Özcan Yılmaz görevine başladı.

Of İlçe Müftüsü Hüseyin İspiroğlu Keşap İlçe Müftülüğüne, Keşap İlçe Müftüsü Özcan Yılmaz da Of İlçe Müftülüğüne atandı.  Göreve Başlayan Müftü Özcan Yılmaz’a hoş geldin ziyaretleri başladı.

Özcan Yılmaz kimdir?

01.10.1977 tarihinde Trabzon İli Sürmene İlçesinde dünyaya geldi. 1994-1995 yılında Sürmene İmam Hatip Lisesinden Mezun oldu. 2002 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesini ve 2006 yılında Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezini bitirdi. Aynı yıl Muş ili Varto ilçesine vaiz olarak atandı. Muş il müftülüğünde, Rize İyidere ve Rize il müftülüğünde vaiz olarak görev yaptı. 2010-2017 yılları arasında Trabzon İl Müftülüğünde uzman vaiz olarak görev yaptı.2016 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açılan ilçe müftülüğü sınavını kazanarak 24.04.2017-16.07.2019 yılları arasında Kars ili Kağızman ilçesinde ilçe Müftüsü olarak görev yaptı. 2019-2022 yıllarında  Giresun İli Keşap İlçe Müftülüğü görevinde bulundu. Trabzon'da Merhum Ali Haydar Özak ve Murat Köseoğlu'nun talebelerinden olan Mehmet Satan Hocaefendiden Kur'an dersleri alan İlçe Müftümüz Özcan Yılmaz, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Tefsir bölümünden Yüksek lisans yapmaktadır

Ağustos 2022 tarihinden itibaren Of İlçe Müftüsü olarak göreve başlayan Özcan Yılmaz evli ve üç çocuk babasıdır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90