banner102

ZABITA TEŞKİLATI 195. YILINI KUTLADI

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Zabıta Haftası münasebetiyle, Of Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelinin, zabıta haftasını kutladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Eylül 2021 Salı 14:42
ZABITA TEŞKİLATI 195. YILINI KUTLADI

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk ve Meclis Üyeleri ile birlikte, Of Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü ziyaret ederek, başta Of Belediyesi Zabıta Personeli olmak üzere, tüm zabıtaların, zabıta haftasını kutladı.

195. Yılını kutlayan Zabıta Teşkilatının şehrimizin huzuru güvenliği ve esenliği için 7 gün 24 saat büyük bir özveriyle görev yaptığını belirten Başkan Sarıalioğlu, "195. kuruluş yıldönümünü kutlayan köklü bir teşkilatın mensupları olarak halkımızın sağlığı huzuru güvenliği esenliği sizlere emanet. Belediyemizin dışa açılan yüzü, müşfik eli, merhamet gözü sizsiniz. Garibe koşan siz, kimsesize koşan siz, şehirdeki huzuru sükunu barışı adaleti zedeleyecek yanlışlara müdahale eden sizsiniz. Merhametiyle mazlumu ayağa kaldıran da yine sizlersiniz. Pandemi süreci içerisinde Zabıta ailemiz bu şehirde toplumun sağlığı ve huzuru için özveriyle çalışmış ve alın teri dökmüş daima vatandaşlarımızın hizmetinde olmuştur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada aynı hassasiyetle aynı yüksek güvenle aynı birlik beraberlik ve kardeşlik ruhuyla şehrimize ve hemşehrilerimize birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Of Belediyemiz Zabıta Teşkilatı başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve sağlığı için görevlerini özveriyle sürdüren tüm zabıta teşkilatımızın haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Çok değerli mesai arkadaşlarıma kıymetli aileleri ile birlikte nice güzel günler, sağlık ve esenlikler diliyorum" dedi.

Son Güncelleme: 07.09.2021 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90