banner102

Zaman Of Temsilciliğinden kahvaltı

Zaman Gazetesi Of Temsilciliğinin organize ettiği kahvaltı programında Kaymakam Eren Arslan ve İlçede görev yapan basın mensupları bir araya geldi.

05 Temmuz 2013 Cuma 19:33
Zaman Of Temsilciliğinden kahvaltı
Kahvaltıda konuşan Zaman Gazetesi Of Temsilcisi Habib Oğanberdi, 'Of’un Dünyaya açılan penceresi olan basın mensubu arkadaşlarımızla çeşitli vesileleri bahane edip bir araya gelmeye çalışıyoruz. Yeni büromuza taşınmamızda bir bakıma bir araya gelmemize, kaynaşmamıza, tanışıklığımızı pekiştirmemize vesile oldu. Davetimize icabet ettiniz yeni büromuzu şereflendirdiniz. Başta sayın Kaymakamımıza, Cemiyet Başkanımıza ve değerli meslektaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum' dedi.

Kaymakam Arslan’da yaptığı konuşmada, 'Zaman Gazetesi Of Temsilciliği tarafından  medya çalışan ve yöneticilerine yönelik düzenlenen bu ortamda bulunmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Dünyanın, Ülkemizin birbirini anlamaya, kaynaşmaya ve sevgi temelinde buluşmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç hissettiğimiz bir dönemde böyle buluşmalar bunun vesilesi olmaktadır. Bizleri bir araya getirdiğiniz için sağ olun, var olun, eksik olmayın. İnsanlar bir birini tanıdıkça sorunları da daha kolay çözer, sıkıntıları da daha kolay omuzlar. Burada ki amaç sevgi saygı dayanışma ve hoşgörü olmalı. Kırmak, dökmek ve yakmak hepsi çok kolay. İşte ülkemizde son zamanlarda yaşanan olayları hepiniz çok yakından işiniz gereği takip ediyorsunuz. İki kişi bile yan yanayken birbirimizi anlamaya ve sevmeye ihtiyacımız var. Hele bizler elhamdülillah Müslüman’ız diyoruz. Birbirimizi sevmeden, iyi bir Müslüman olamayacağımız Allah’ın emri. Bunu hepiniz biliyorsunuz. Ben bu anlamda bu atmosferle sevgiye vesile olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Gelecek Ramazan ayına hepimiz ailelerimizle birlikte sağlıklı bir şekilde inşallah ulaşırız. Bayramı görmeyi Cenabı Allah bizlere nasip eder inşallah.” diyerek duygularını dile getirdi.

Of Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ömer Lütfü Saral’da 'Zaman Gazetesi bizi her zaman olduğu gibi bugünde buluşturmaya kardeşliğimizi pekiştirmeye devam ediyor. Of basın mensupları olarak çeşitli vesilelerle bir araya gelmemizi sağlayan Zaman Gazetesi Temsilciliğine ne kadar teşekkür etsek azdır. Of Zaman Gazetesinin yeni Temsilcilik bürosu hayırlı olsun.” dedi.

Kahvaltıya Kaymakam Arslan’ın yanı sıra Of Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Kuzey Anadolu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Lütfü Saral, Of Havadis Gazete ve Web sitesi Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yaşar, Canlı Of Gazete ve Web sitesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Serkan Kul, Atv ve Sabah Gazetesi muhabiri Adnan Ramoğlu, Karadeniz Gazetesi Muhabiri Harun Yılmaz, Of’un Nabzı Gazete ve Web sitesi Muhabiri Fahri Hacıcaferoğlu,TRT Muhabiri Osman Eminoğlu, Kaymakam Özel Kalem Müdürü Nihat Yılmaz ve Of Onur Özel Eğitim AŞ Müdürü Cafer Peksoy katıldı. 



Son Güncelleme: 06.07.2013 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
talip yakın 2013-07-06 08:45:48

hem zaman gazetesi hemde birbirini sevme ikisi aynı cümlede olması mümkün değil.. zaman sadece güçten yana olur güç sahibini sever ve uşaklık eder...

Avatar
FİTNESAVAR 2013-07-07 14:20:14

yakın olmuş yakin olamamışsın.. allah seni de hidayete kavuşturur inşallah ve iftira atmanın günah olduğunu bir gün öğrenirsin...

Avatar
TALİP @FİTNESAVAR 2013-07-08 12:51:59

fitneci ... sen ilk önce adam gibi araştırmasını öğren sonra konuşuruz...adamların resmi internet sitesine bakıp bunları yazdım....illa biyerlere yağcılık yapacaksan düzgün yap dikkat çekmesin....

Avatar
atıf hoca 2013-07-08 14:22:17

zaman gazetesi papanın misyonunun bir parçasının değilmi

Avatar
KEMAL @atıf hoca 2013-07-09 14:55:21

aynen katiliyorum....

Avatar
taha yasin 2013-07-09 15:12:53

kardeşim.bu olayı yapanları kutluyorum.yalnız deniyor ki zaman papanın misyonuna hizmet ediyormuş??? bunu söyleyen arkadaşın bildiği bir şey mi var yoksa iman ve islam düşmanlarının asırlardır attığı iftiralara araştırmadan inanıyor muyuz veya acaba bunu diyenler mi bu oyuna geliyorlar???? her şeyin doğrusunu allah bilir.vesselam.

Avatar
kemal @taha yasin 2013-07-09 16:34:21

dediklerine amenna ama gazetenin tutumu ortadadır..müslümanlardan yanamı yoksa diğer yandamı sen karar ver..aç 1997 yılı arşivlerini bak..sol dediğimiz gazetelerle ne farkı var gör...

Avatar
FİTNESAVAR 2013-07-09 17:00:45

ramazanı güzel değerlendirelim.. birbirimizi sevelim.. müslüman müslümana güzel bakar, gönül gözüyle bakmayı deneyelim.. iftira atmayalim..

banner90