banner102

Ülkem geneli sıkıntıların başında erkeklerimizde ki iktidarsızlık ve erken boşalma sorunu. Üroloji hekimlerimiz erkeklerimizde her yüz erkekten ellisinde erken boşalma ve iktidarsızlık var demektedir. Bu dünya genelinde önemli bir oranı oluşturmaktadır.

Bu sorun aile içi sıkıntıları beraberinde getirmektedir. Erkeğin erken boşalması hanımlarımızı rahatsız etmektedir. Doğal olarakta sorunlar oluşturmaktadır. 

Bizim erkeklerimiz her türlü sorununu dile getirir de ne hikmetse bu kadar önemli sorununu bir türlü doktora taşıma cesaretini kendinde bulamaz. Ya ne yapar?! Ben söyleyeyim kaldırım altı çözümler bulmaya kendince çalışır. Sonuç ne olur büyük bir çözümsüzlük. 

Bakınız ülke geneli yayın yapan bir gazetemizde ve başka da birkaç gazete de cinsel sorunlar başlıklı bir sahife var. Buraya hemen her gün onlarca  bu  sorunları taşıyan kardeşimiz yazılar yazarak sorunlarına çözüm bulmaya çalışırlar. Bu arkadaşta hemen hepsine bir hekime başvurun diye de cevap verir. Ama ne hikmetse yine de bu sahifeye ve diğer birkaç gazetede ki bu sahifelere soru sorarak bu kadar önemli sorunlarına cevap aramaya çalışırlar. Ama ne hikmetse doktora gitmek akıllarına gelmez. Yada şöyle yazayım gelirde bir doktora gitmeye cesareti gösteremezler.

Yahu kardeşim bu sorun ailenin sarsılmaması için çok önemli bir sorun. Bu konu İslam hukukunda da önemli bir yer tutar. İslam alimleri erkeğin cinsel iktidarsızlık göstermesi halinde eğer bir çözüm yoksa kadının fitneye düşmemesi için evliliğin bitirilmesi lazım geldiğine içtihat etmişlerdir. Yani sizlerin anlayacağınız iktidarsızlık halinde evlilik noktalanmalıdır. Bu işin zorlanması kadına zarar vermektedir.

Konuyu biraz detaylı bir şekilde üroloji hocasıyla konuştum. Konuya muhatap  rahatsızlık halinde en önce erkeğin hormonlarına bakıldığını söylemektedirler. Hormonlar gerekli seviyesinde değilse bu durumda erkeğe hormon tedavisi uygulamaktalar. Fakat ben burada şöyle bir tespitte söylemek isterim. Bu pandemi sebebiyle vitaminlerin önemi ortaya çıktığında hemen tüm tıp otoriteleri D vitaminin kullanılmasını tavsiye etmekteydiler. Üroloji doktorlarımız bu sıkıntıyla yanlarına gelen hastalarına ayrıca D vitamini tespiti tahlile yaparlarsa zannımca konuya bir katkıda bulunmuş oluruz diye düşünmekteyim. Çünkü D vitamini erkekte cinsel gücü attırdığını söyleyen hocalarımıza tecrübeyle katıldığımı söylemek isterim. D vitamini erkekte cinsel gücü artırmaktadır. Bundan dolayı üroloji doktorlarımız hastalarına D vitamini ölçtürmesi sıkıntının giderilmesi adına bir çözüm olabilir.

Tabi birde şöyle bir sorun var. Kadında bu durumda kocası zaten psikolojik olarak kötüyken bir de kendisini onun psikolojisini bozacak tutum ve davranışlardan uzak durması lazım gelmektedir. Çünkü bu cinsel performans biraz da hem de önemli oranda erkeğin psikolojinin yerinde olmasıyla ilgili gibi durmaktadır.

Şimdi şöyle bir soruyu sormamız lazım gelmektedir. Benim tespitlerimle bu konunun bu kadar yaygın olması birazda evlenmeden önceki tutumla ilgili. Yani erkeklerimiz evlenmeden önce ve evlendikten sonra el ile tatmini yani mastürbasyonu çok yapmaktadırlar. Hekimlerimizde birazda bu iktidarsızlık ve sertleşme sorunu bu el ile tatminin çok yapılmasından dolayı ortaya çıktığını söylemektedirler. Bakınız Peygamberimiz konuyla ilgili ne buyurmaktadır; " Elini nikahlayan lanetlenmiştir." Bu hadise istinaden İslam alimleri bu el ile tatmini ancak zinaya düşülecekse izin verilmiş olduğunu söylemektedirler. Zina gibi bir çirkin durum yoksa el ile tatmin yapılmaması emredilmiştir derler. Konu bu önemli. Hadislerde bile yer edinmiş. Daha ne yazayım?!

Hanımda bu durumda ailenin huzuru için sabırlı olmalı ve kocasının bu rahatsızlığının çözümünde yardımcı olması lazım gelmektedir...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90