banner102

Amacımız Of'u Lâyık Olduğu Yere Taşımak

Saadet Partisi Of Belediye Başkan adayı İrfan Saral OF'UN NABZI'na net konuştu:

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Şubat 2014 Perşembe 09:56
Amacımız Of'u Lâyık Olduğu Yere Taşımak

-30 Mart 2014 Yerel Seçimleri için partiniz tarafından aday gösterildiniz ve sizde kabul ettiniz. Adaylığı kabul etmenizin en önemli sebepleri nelerdir?

OF'UMUZUN İYİ YÖNETİLEMEDİĞİNİ GÖRDÜK

- Öncelikle bana bu imkanı sunan Ofun Nabzı Gazetesine  teşekkür ederken 2014 Yerel Seçimlerinin Of'umuza  hayırlar getirmesini Yüce Rabbimizden niyaz ederim. 2009 yılından beri Of Belediyesi'nde Saadet Partisi meclis üyeleri olarak üç arkadaşımla beraber görev yapmaktayız. Bundan önceki dönemler de dahil olmak üzere Of'umuzun iyi yönetilemediğini gördük. Bu güne kadar yapılan yanlışlıkların düzeltilmesi ve yapılması gereken ama yapılmayan işlerin biran önce yapılması için adaylığı kabul ettik. Geçmişten gelen imara aykırı uygulamalar yada kişilere dönük imar uygulamaları oto park , çocuk parkı ,mezarlık,  ve düzensiz kaldırım sorunlarını  beraberinde  getirmiştir. İşte gerek geçmişten gelen bu sorunların asgariye indirilmesi gerekse bundan sonra yapılacak olan imar uygulamalarının doğru şekilde yapılması için görevi kabul ettik.

- 2009 Yılında meclis üyeliği ile başlayan siyasi hayatınız belediye başkan adaylığı ile devam ediyor. Bu yarışta kendinizi şanslı görüyor musunuz?

BİZ BU SEÇİMİN EN ŞANSLI ADAYIYIZ

- Elbette. Biz gerek 2009 yılından önceki işimiz nedeniyle gerekse meclis üyeliğimiz döneminde sürekli Of'umuzun saygıdeğer halkıyla iç içe olduk. Onlar beni, ben onları iyi tanıyorum. Bu göreve layık görülmeden önce Oflu kardeşlerim sürekli gönüllerinde olduğumuzu ifade ediyorlardı. Bundan dolayı diyoruz ki biz bu seçimin en şanslı adayıyız. 

-Biraz da projelerinizden bahseder misiniz? Seçildiğiniz takdirde neler yapacaksınız? Rakip adayların projeleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

UÇUK PROJELER SUNMAK GİBİ BİR NİYETİMİZ YOK

-Öncelikle şunu samimiyetle belirtmeliyim. Vatandaşlarımızın karşısına  yapılamayacak ancak gönülleri okşayacak projelerimizle çıkmayacağız. Of Belediyesinin mevcut durumunu görmezden gelen uçuk projeler sunmak gibi bir niyetimiz yok. Bizim ortaya koyduğumuz projeler somut, gerçekleşebilir, ihtiyaca dönük ve Of için gerekli projelerdir. İnşallah seçilirsek ilk yapacağımız uygulama Bel-Ka ile adlandırdığımız belediye karşılama birimini hayata geçireceğiz. Bu uygulama ile işi için gelen vatandaşımız karşılanacak, yönlendirilecek ve kayıt altına alınıp işinin takibi yapılıp kendisine bildirilecek. Diğer projelerimizden OF’un temel sorunlarından trafiğin çözümüne dönük ‘katlı otopark projesi’, iyice ihtiyaç haline gelen ‘mezarlık projesi’,  ilçemizde olmayan hamam projesi, pazar yeri projesi, sanayi caddesinin yeniden ihtiyaca göre dizayn edilmesi, mahalle aralarında belediyemize ait arsalarda park projelerimiz , Solaklı Vadisi’nin düzenlenerek  Oflulara ve turizme kazandırılması.

Diğer partilerin projeleri bizi açıkçası çok da ilgilendirmiyor fakat şunu da belirtmeden geçemeyeceğim.Saygıdeğer vatandaşlarıma şunu belirtmek isterim ki önceki yıllarda seçim vaatlerinde bulunulan ve kitaplara sığmayan projelerin hangisi yapılmıştır.

Son olarak Oflulara vereceğiniz bir mesajınız var mı?

HALKIMIZLA İÇ İÇE VE KOL KOLA OLACAĞIZ

Şunu açıklıkla ifade edeyim. 30 Mart seçimlerinde belediye başkanlığı saygıdeğer Of'lu kardeşlerimiz tarafından bize verilirse bir yandan hizmetlerimizi yaparken, öte yandan da halkımızla iç içe ve kol kola olacağız. Kıymetli hemşehrilerimizden beni bir başkandan çok bir arkadaş olarak görmelerini, Of Belediyesi’nin kapısının ardına kadar kendilerine açık olacağını, muhabbetle karşılanacaklarını bilmelerini isterim. Şimdiden seçimlerin Ofumuza hayırlar getirmesini dua ederken değerli Oflu hemşehrilerime  saygı ve muhabbetlerimi sunarım.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 20.02.2014 16:49
Anahtar Kelimeler:
İrfan Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seçmen 2014-02-27 00:33:26

bu of sarallardan kurtulamayacak mı? saadet partisi madem halk için çalısıyor neden sarallardan aday gosteriyor kazanamayız diye mi korkuyor yoksa?

Avatar
hasbi @seçmen 2014-02-27 11:18:31

gel aday ol.söz seni destekleyeceğiz.fuzuli konuşma ile olmaz bu işler.

Avatar
Serdar 2014-02-21 03:11:14

Ne yani yat limanı yapmıyacanmı hızlı treni getirmeyecenmi cosa teleferik yapmıyacanmı fakülteyi üniversiteye çevirmicenmi ama bunları yapmazsan İrfan bey sana nasıl oy vereyim ben olmadı ama

Avatar
Tatar Ramazan 2014-02-21 00:27:28

ELLAH yar ve yardımcınız olsun çok çalışın güldürmeyin şeytanları

Avatar
a.y 2014-02-21 09:40:44

sayın irfan bey senin akraban ofu 150 yıldır yönetiyor ve of ilerleyemiyor bunun için sizin ve akrabalarınızın bu dönem dinlenmeniz gerek ,ofun silkenip kendisine gelmesi gerekir

banner90