banner102

Herkes vaad eder, biz yaparız!

Of Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı için 7 Ocak 2018 Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesi adaylığını açıklayan Yasin Çakıroğlu ile adaylık sürecini ve planladığı projeleri görüştük.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Ocak 2018 Çarşamba 19:06
Herkes vaad eder, biz yaparız!
 Bizleri kırmayıp sorularımıza cevap veren Çakıroğlu ile yaptığımız ropörtaj şu şekilde gerçekleşti:

- Kısaca kendinizi tanıtır mısınız?

1977 yılında Of İlçesinde doğdum. İlk okulumu Kıyıcık İlkokulu, Orta ve Liseyi Of İmam Hatip Lisesinde, Üniversiteyi Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamladım. Okul hayatımdan sonra Finans Sigorta Acente Müdürlüğü, Sahil Ekmek Fırını ve Çakıroğlu Petrol İşletme Müdürlüğü görevinin yanında S.S. Of Minibüsçüler ve Kamyoncular 1 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yapmaktayım.

- Of Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına adaylığını koymanızdaki en büyük etken nedir?

Taksi plaka ihalelerinde taksici şoför kardeşlerimiz yalnız bırakılmış  ve adeta kaderine terk edilmiştir. Şu anki Şoförler Odası yönetimi taksici kardeşlerimize sahip çıkmamış, taksici kardeşlerimiz de işini gücüne bırakmış mahkemelere düşmüştür.

Kendi haklarını kendi imkanlarıyla arayan şoför esnafımızın sorunlarına şoförler odası müdahil olmamış ve yapay bir şekilde geçiştirmiştir.

Şoförlerimizin yaşadığı bu ve bunun gibi birçok sorunu gördüğümüz ve bu sorunların giderilmediğine şahit olduğumuz için ben ve yönetimdeki arkadaşlarım ile şoför esnafı kardeşlerimin sorunlarını çözmek için bu yola çıktık.  Başkan olduğumuz vakit mevcut şoförler odasının hantal ve çağa ayak uyduramayan yapısını değiştireceğiz inşAllah.

- Başkan olduğunuz takdirde sloganınız olan 'Onlar vaadeder biz yaparız' sözüne bağlı olarak yapacaklarınız kısa açıklar mısınız?

* Şoför kardeşlerimiz teveccüh gösterip bizleri başkan seçerlerse plaka sorunlarına çözüm üretmek için gerekli yerlere başvurulacak ve sorun en kısa süreden çözüme kavuşturulacaktır.

* Şoför kardeşlerimize hukuki konularda gerekli yerlerle irtibatlı olarak kardeşlerimize  hukuksal destek sağlanacaktır.

* Milli Eğitimde çalışan minibüsçü kardeşlerimizden kesilen fahiş oranlar, taşıma ihalesini alan firmalarla konuşularak makul bir orana indirilmesi istenecektir, Eğer talebimiz karşılanmazsa gereği yapılacaktır.

* Adil ve şeffaf bir yönetim anlayışını şoförler odasına getireceğiz

* Elde edilen bilançolarımızı her yıl şoför esnafı kardeşlerimizle çeşitli platformlarda paylaşacağız.

* Odamıza gelen üyelerimize anında geri dönüşüm yapılacaktır. Ayrıca yönetim  kurulundan bir arkadaşımız sürekli olarak odamızda hazır bulunacaktır.

* Şehirler arası çalışan kamyon ve tır şoförü kardeşlerimize verdiğimiz kuru çay nakliye işi arttırılacak, şoför esnafı kardeşlerimizin gelirlerine katkı sunmayı şiar edineceğiz.

* Şoför esnafı kardeşlerimizin her zaman yanında olacak sorunları,sorunlarımız gibi hissedecek ivedi bir şekilde çözüm bulmaya çalışacağız.

* Bütün sosyal kurumlara temsilci olarak katılacak, yaşayan bir organizma gibi devamlı kendimizi yenileyeceğiz

- Bu projelerinizin yanında son olarak Of'un Nabzı aracılığı ile şoför esnaflarına ve Of halkına neler söylemek istersiniz?

Şoför esnafı kardeşlerimizin mutlu olması, geleceğini görmesi için önündeki bütün engelleri kaldırma adına elimizden geleni yapacağız. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarımla gece gündüz demeden gerek şoförler gerekse Of Halkı için elimizden geleni yapacağız.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 06.01.2018 16:01
Anahtar Kelimeler:
Yasin Çakıroğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90