banner102

İrfanlı Mahallesi Muhtar adayı!

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi muhtar adayları tek tek adaylıklarını açıklıyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Aralık 2018 Cumartesi 16:24
İrfanlı Mahallesi Muhtar adayı!
Mahallelerde görülen eksiklikleri ve mahalle sakinlerine daha iyi hizmet için yola çıktıklarını söyleyen muhtar adayları ile Of'un Nabzı olarak tek tek görüşüp yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler alarak siz değerli okuyucularımız ile paylaşacağız.

Of'un en büyük mahallelerinden ve nüfus açısında da en kalabalık yer olan İrfanlı Mahallesi muhtar adayı Ömer Muratoğlu ile yapacakları çalışmalar hakkında görüştük.

Of'un Nabzı olarak teklifimizi kabul edip özveri ile sorularımızı cevaplayan esnaf Ömer Muratoğlu'na teşekkür ediyor, hayırlı çalışmalarında başarılar diliyoruz.

- Öncelikli olarak kendinizi kısaca tanıtır mısınız?

1967 yılında Trabzon'un Of ilçesinde doğdum. Tahsilimi Of'ta tamamladıktan sonra mahallemde esnaflık yapmaya başladım. 1987 yılında vatani görevimi yapmak üzere askere gittim. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

Mahallemizde 10 yılı aşkın süre baş azalık ve muhtar vekilliği yaptım. İrfanlı Mahallesi İrfaniye camii Derneği başkanlığını yapmaktayım. Halen mahallemizde faaliyette bulunan Muratoğlu Hırdavat işletmesinin sahibiyim.

- Muhtar adayı olmanızdaki en önemli etken nedir?

Geçmiş dönemde baş azalık ve muhtar vekilliğinde yapılan hizmet ve çalışmaları bilen bir kişi olarak, mahalle sakinlerimizin talep ve istekleri doğrultusunda ve mahallemize katabilecek olduğumuz hizmetleri göz önüne alarak mahalle muhtarlığına aday oldum.

- Geçmiş dönem mahalleye yapılan icraatları yeterli buluyor musunuz? Yeterli buluyorsanız neden aday oldunuz? Bulmuyorsanız sizin mahalle ile ilgili projeleriniz nelerdir?

Geçmiş dönemde birçok konuda hizmet yapılmıştır, bu hizmetleri yapanlara teşekkür ediyoruz. Ancak bu çalışmaları gördüğümüz eksikliklerden dolayı yeterli bulmuyoruz.

Mahallemizin birçok kısmında altyapı sorunları, yağmurlarda taşmalar ve su baskınları oluyor. Bu sorunlar aynı zamanda sağlığı da etkiliyor. Bu sorunlarla alakalı çalışmalarımız olacak.

Mahallemizin bazı noktalarında mazgal ve logarlarından lağım kokuları geliyor. Bu sorunları düzeltmek için çalışmalar yapacağız.

Mahallemizin en büyük sorunlarından biri de yol ve kaldırımlardır. Ara sokaklardaki parke yollarında bozuk olan yerlerin hepsini tamir etmeye, parke olmayan ara sokakları Belediye aracılığı ile parkelemeye çalışacağız.

Mahallemizde halen betonlaşmamış ve asfaltlanmamış yollarımız var. Bu yolların hepsini beton ya da asfalt dökülmesi için elimizden geleni yapacağız.

Mahalle aralarındaki sokak aydınlatması olmayan ve karanlık olan sokaklara lambalar taktıracak, mahallemizde karanlık hiçbiri noktası kalmaması için elimizden geleni yapacağız.

Başıboş hayvanlar konusunda da çalışmalar yapacağız.

Mahallemizde eczanenin olmaması da büyük bir eksikliktir. Bu eksikliği çözmek içinde çalışmalar yapacağız.

Yapacak olduğumuz çalışmaları belediyemizle dirsek temaslı, istişare içerisinde yapmaya çalışacağız. Belediye ile aşamadığımız sorunlarımızı mahallemizin ileri gelen yada durumu iyi olan zenginleri ile daha önceden de yaptığımız gibi yardım alarak sorunlarımızı çözmeye çalışacağız.

- Son olarak Of'un Nabzı aracılığı ile seçmenlere neler söylemek istersiniz?

Öncelikle bu fırsatı bizlere verdiğiniz için Of'un Nabzı olarak sizlere teşekkür ediyorum.

Muhtarlık seçimlerinde mahalle sakinlerimizin ve bilhassa gençlerimizin desteğini almak bize son derece güven verecektir. Bu güven ve azimle çalışmalarımızı daha verimli yapacağız.

Ayrıca doğup  büyüdüğüm ve esnaflık yaptığım  mahallemde halkımızla sürekli iç içe olacağım. Mahalle sakinlerimizin  muhtarlıkla olan işlerini veya sorunlarını daha hızlı halledebilmeleri adına, şahsım ve azalarım ile faydalı olacağımızı düşünüyorum.

Daha önceden de dediğim gibi ben bu mahallede doğdum burada büyüdüm ve burada esnaflık yapıyorum. Mahallemi tanıyorum, halkımızı tanıyorum ve mahallemin sorunlarını biliyorum. Mahalle sakinlerimizin bir çoğu da beni tanıyor ve biliyor. Mahalleme faydalı olmak ve sorunlarını çözmek için bu yola girdik. Bu nedenle bize destek veren veya vermeyen bütün halkımıza saygı ve sevgilerimi sunarım.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 29.12.2018 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90