banner102

Ulusoy OF'UN NABZI'na Konuştu

Yaklaşan 2014 Yerel seçimler öncesi, Belediye Başkan adayları ve meclis üyeleri aktif çalışmalarını sürdürürken, muhtarlarda aynı heyecan ile çalışmalarına hız verdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Mart 2014 Pazar 18:52
Ulusoy OF'UN NABZI'na Konuştu

 Of İlçesinin en büyük mahallelerinden olan İrfanlı Mahallesi Muhtar adayı Ali Ulusoy ile Of'un Nabzı olarak görüşüp kendisinden çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldık.

 İrfanlı Mahallesi Muhtar Adayı Ali Ulusoy ile yaptığımız röportaj şu şekilde oldu:

-Öncelikle sizi kısaca tanıyabilir miyiz ?

--- 28.03.1964 Trabzon/OF doğumluyum. İlk orta öğretimimi Of merkez ilk öğretim okulunda okudum.

1984 yılında vatani görevimi yapmak üzere askere gittim. İş hayatına 1986 yılında Ulusoy Seyahat Nakliyat A.Ş'de Avrupa bölgesinde transportçuluk yaptım.

2008 yılına kadar aynı görevde bulundum 2008 yılında emekli olduktan sonra kendi firma'mı kurarak uluslar arası nakliyat ve transport işi yapmaktayım.

-Muhtar adayı olmayı neden düşündünüz ?

---Halkımızın ve büyüklerimizin bize olan yüksek teveccühleri talepleri doğrultusunda aday olma gereksinimi duydum. Bundan dolayı insanlarımızın bize karşı olan ilgi ve alakasına karşılıksız kalamazdık. Ayrıca mahallemizdeki gençlerin bize olan sevgi ve saygısı bizleri daha çok bu işe ısındırdı ve bizde bu görevi yapabilecek liyakata sahip olduğumuzu düşünerek adaylığımızı koyduk.

-Hizmet anlayışınız nasıl olacak ?

--- Öncelikle insan odaklı hizmet anlayışına sahibiz. Bunun için yaptık demek için değil belli ihtiyaçları giderme adına tamamen insan odaklı hizmet sunmayı düşünüyoruz.

Kesinlikle şunu belirteyim ki oy kaygısı ile hiç bir proje söylemiyoruz, tamamen mahallemizdeki ihtiyaçları baz alarak projeler üretiyoruz.

-Peki öncelikli projeleriniz nelerdir ?

--- Öncelikle mahallemizdeki en büyük problem bir muhtarlık binasının olmamasıdır. 8000 nüfuzlu ve 4500 seçmeni bulunan Of'un en büyük birinci mahallesinin bir muhtarlık binasına acilen ihtiyacı vardır diye düşünüyorum. Bunun için Allah (cc) nasip ederse mahallemizin kalyon mevkiinde bir muhtarlık binası yapacağız.

Mahallemizin büyük bir sorunu olan lega mevkiinin yolunun bitirilmesi için çalışacağız. Aynı şekilde mahallemizin sınırları içerisinde bulunan kale ve roji yolunun betonlanması konumunda çalışmalarımızı yapacağız.

Mahallemizdeki gençlerin kaynaşması adına gençlere ait oturma salonu yapacağız.

İrfanlı mahallemizdeki camimizin izolasyon sıkıntısını gidermek için dış cephe montalaması yaptırmak için çalışacağız.

Roji civarında bulunan irfanlı çay alım yerinin üst tablasını örterek vatandaşın rahat çay vermesini sağlamak için çalışacağız.

-Bu projeleri hangi kaynaklarla yapacaksınız ?

--- Öncelikle belediyelerimizle istişare içinde olarak belediyemiz kanadı ile bu işi baskı kurarak yaptırmaya çalışacağız.

Aşamadığımız diğer konularda mahallemizin zenginleri  ile görüşüp desteklerini alarak projelerimizi yapmaya çalışacağız.

-Son olarak İrfanlı halkına söylemek istediklerinizi alabilir miyiz?

--- Halkımızın ve bilhassa gençlerimizin yanımızda olduğunu görmek bize daha fazla güven veriyor. Bu anlamda bize destek veren veya vermeyen bütün halkımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca mahallemizdeki tüm problemleri mahallemiz sakinlerine danışarak gidereceğimizi ve belediyemizle de istişare içinde olacağımızı bilmelerini istiyorum. İnşAllah bu seçimler bizim ve bütün insanlığın saadeti için hayırlı olur duasıyla bütün Of halkını selamlıyorum.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 04.03.2014 22:29
Anahtar Kelimeler:
Ali Ulusoy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fikret aktas bulgarısdan 2014-03-03 23:59:03

Allah gıttıgın ve secdıgın yolda yardımcın olsun.

Avatar
Tahsin 2014-03-03 14:01:16

Evet liyakat önemli Ali Ulusoy bu işin ehli biridir.yakışır muhtarıma helal olsun ne röportaj bee . Şimdiden hayırlı olsun Ali bey..

Avatar
halo 2014-03-02 21:30:47

Ne buya adaylar ya saral cakioglu tellioglu ulusoy.duydunuz devlet babanin verecegi maasi ohh ne ala.yokmu issiz ihtiyaci olan biri.

Avatar
Vatandaş rıza 2014-03-02 23:51:25

Beyfendi kavmiyetcilik cahil bedevi araplarda vardı bakıyorum sizde onlara özeniyosunuz onlar helak oldu bari siz olmayın...biz fakir yada zengin aramıyoruz biz liyakat sahibi bir Muhtar arıyoruz böyle amiyane yorumlar yakışmıyor yada birazdaha akıllıca düşünün.

Avatar
Kara 53 2014-03-20 02:01:50

Bu adam bu mahhaleye uygundur her zaman yanınızdayız alı bey

Avatar
Dursun ulusoy 2015-11-20 00:44:48

Babam kandirilmistir herkez oy verecez dedi ama oylar idris ayana gittj babam bu işi beceremezdi oglu olarak soyluyorum ... yururken 40 tane kusuru var :)

Avatar
murat @Dursun ulusoy 2016-02-22 23:55:51

ne biçim oğulsun ulan kazansada kazanmasada babanın arkasında durman lazım yürürken 40 tane kusuru varmış babasının arkasından böyle konuşan diğer insanlar içinne konuşmaz çok ayıp ve utanç verici.

Avatar
Dursun Ulusoy 2017-03-17 01:02:43

Babamdan Muhtar Falan Olmazdı Zaten Herşeyde Bi Hayır Varmış Muhtar Dediğin İdris Ayandır!!! Babam 1 İneği İdare Edemezken Mahalleyi Nasıl İdare Edecek

banner90