banner102
Söylemlere dikkat etmekte fayda var Kuzey Suriye diye bir siyasi bölge yok var olan Suriye'nin kuzeyi diye adlandırılan coğrafi bir bölgedir.. bunu yakın tarihte yaşadık Irak'ın kuzeyi diyorduk şimdilerde Kuzey Irak diye özerk bir bölgeden bahseder olduk..bunlara hiç gerek yok.. birlik ve beraberliğimizi muhafazaya ilkin lugatımızdan başlamak mecburiyetindeyiz.
Aralığın son haftasında askerken taburumuzun birinci bölüğünü dualarla yolcu etmiştik Suriye'nin kuzeyine yapılması planlanan operasyona. gün geldi ve bu bataklığı kurutmak üzere emri almak üzereler, Allah'tan muvaffak ve muzaffer olmalarını niyaz etmekten öte bir düşüncemiz olamaz gün muhalefeti ile gün tüm farklı unsurları ile birlik olma günü.

'Savaşa Hayır' diyerek sözümona insancıl yaklaşımlar ürettiklerini zannedenler çokta itibar etmemek lazım bu operasyon hiç gerçekleşmese aman efendim neden müdahale etmediniz diyecek bloktur onlar. güneyinde yuvalanmış terör odaklarını yok etmek ordumuzun hem hakkı hemde görevidir.

sanki yıllardır bedel ödemiyor muşuz gibi Suriye'den gün aşırı gelen bir iki şehit haberi bedel sayılmazmış gibi Suriye'ye girersek bedel ödetirler diyenleri anlamıyorum tek bir vatan evladı bile bedel kabul edilmez mi ? kaldı ki bu coğrafyada Türk olmak bedel ödemek demektir. hiç olmazsa edilgen değil etkin olalım .
Trump'ın ekonomisini berbat ederim tehdidi ve Pentagon'un hava sahasını kapattık artık hiç bir şekilde koordinasyon bilgisi paylaşmayacağız ve böylelikle hava destekli operasyon yapmanız imkansız hale geldi tarzı aba altından gösterdiği sopa da ordumuzu geri adım artırmamalıdır yeter artık okyanus ötesinden bunca tehdit deyip kendi göbek bağını kesmeli. Afrin'de El-Bab' da bize hangi desteği vermiş de şimdi bizi bundan mahrum bırakmakla tehdit ediyor Amerika!

Kanayan bir yara gibi sol omuz başımızda vuku bulan Suriye hadisesi bir ayak önce nihayete erdirilmeli ve sersefil olan milyonlarca mülteci evlerinde müreffeh bir hayat yaşamak üzere geri gönderilmeli.Türk ordusu bunu temin edecek kabiliyette,cesarette ve ferasettedir 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90