banner102

HAP ( Hastane Afet Planı ) saha tatbikatı yapıldı

Of Devlet Hastanesinde HAP ( Hastane Afet Planı ) saha tatbikatı yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Kasım 2023 Çarşamba 04:49
HAP ( Hastane Afet Planı ) saha tatbikatı yapıldı

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğünden Sağlık Afet Koordinasyon Başkanlığındaki Birim Ekipleri: Dr.Birkan Can, Zafer Ocak ve Musa Şimşek tarafından saha tatbikatı izlenip değerlendirildi.

Saha tatbikatı ile ilgili bir değerlendirme yapan Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Şaban UYSAL; ‘’ Hastane içi su baskını tatbikatımız başarı ile gerçekleşmiş olup, İnşallah gerçek bir su baskını olayı ile karşılaşmayız.” dedi.

Dr.UYSAL son olarak hastaneler olarak çok riskli grupta olsak da alacağımız ciddi önlemler ve yaptığımız bu tatbikatlar ile tüm hastane personeli olarak sel, su baskını ve benzeri afet durumlarına hazırlıklı olmak zorundayız diyerek, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğünden gelen Afet ve Koordinasyon Birim Ekibine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90