banner102

OF DEVLET HASTANESİ’NDE YENİLİKLER DEVAM EDİYOR

Yeni binasında kısa bir süre önce hizmet sunmaya başlayan Of Devlet Hastanesi’nde ilkler ve yenilikler hız kesmeden devam ediyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Haziran 2023 Cumartesi 21:53
OF DEVLET HASTANESİ’NDE YENİLİKLER DEVAM EDİYOR

Kapasite ve olanakları geniş olan Of Devlet Hastanesinde hastalara en verimli şekilde hizmet etkek için çalışmalar sürdürülüyor. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Şaban Uysal,‘’Yeni hastanemizde geniş ve ferah bir ortam da çalışmanın üzerimizde büyük bir sorumluluğu olduğunun bilincindeyiz. Bu güzel ortamda hastalarımız ve vatandaşlarımızın sağlık konusunda taleplerini hızlı, nitelikli üst düzey bir hizmet sunumu ile karşılamanın gayreti içindeyiz.” Diyerek yapılan hizmetleri şu şekilde sıraladı:

MESAİ KAVRAMI OLMAKSIZIN ÇALIŞIYORUZ

“Kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerimizi belirleyip tüm hastane yönetimimiz ve çalışma arkadaşlarımız ile mesai kavramı olmaksızın çalışmaktayız. Yeni binamızda yenilik olarak ilk ‘Günübirlik’ servisini açtık. Sonrasında bölgemizin büyük bir eksikliği olan ‘Kronik Yara Bakımı ve Yanık Birimi’ni faaliyete geçirdik. Bu birimimiz Trabzon ilimizde ikinci olma özelliğinde olup, Trabzon merkezden bile hastalarımız bu birimimize başvurmaktadır. Yenilikler peşi sıra devam ederek Panoramik Diş Röntgen Birimi (Normal Diş röntgenden farklı olarak ağzın tamamını tek bir resimde gösterir), Mamografi birimini de faaliyete geçirmiş olduk. Son olarak Palyatif Servisi’ni faaliyete geçirerek özellikle yatağa bağımlı, tıbbı tedaviye ihtiyaç duyan hastalarımıza da büyük bir imkan sağlamış olduk. Palyatif Servisimiz 13 yatak kapasiteli olup, ayrı bir klinik servisi gibi çalışmaktadır. Burada hastalarımız tek kişilik odalarda, tıbbı destek tedavisi ve yaşam kalitesinin artması ve varsa ağrısının dinmesi için takip edilmektedir. Aynı zamanda, fizyoterapist, psikolog ve sosyal çalışmacı personellerimiz de hasta ve hasta yakınlarına çözüm noktasında destek olmaktadır.

BÖLGEMİZE DE HİZMET VERİYORUZ!

Ayrıca, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde bölgemizin turizm merkezi olan Uzungöl’de Of Devlet Hastanesi olarak poliklinik açıp Dört (4) ay (Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül) süreyle Turistin sağlığı açısından sağlık hizmeti sunmaktayız. Bu durum ülkemiz ekonomisine ve devamında sağlık turizmine de katkı sunmaktadır. Bu yıl da 1 Haziran 2023 tarihinde Uzungöl Polikliniğini hizmete açmış olduk. Bundan sonra Gebe sınıfı, Yeni doğan Yoğun bakım gibi birimlerimizi açmak orta vadedeki hedeflerimiz arasında olup bu konularda da belirgin bir mesafe de almış bulunmaktayız.‘’

MARKA HASTANE OLACAĞIZ

İlk olmanın amacı ve çabası içinde tüm arkadaşlarımız ile gece ve gündüz çalışıyoruz diyen Dr. Uysal, “İlklerin ve yeniliklerin konuşulduğu ve uygulandığı marka İlçemiz Of’a ‘Marka Hastane’ yakışır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90