banner102

7 Eylül 2017 Perşembe günü internetten gördüğüm bir haber üzerine parti üyeliğimi sorgulayayım dedim. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Siyasi Parti Üyelik Sorgulama internet sayfasında bilgilerimi girerek yaptığım sorgulamada 'Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Sürmene Teşkilatı 2017/1048 dönem aktif üyesi' ibaresini gördüm. Açıkça şok oldum..

Siyasi hayatıma 2002 yılında arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Saadet Partisi Of Gençlik Kolları teşkilatında başladım. O günden günümüze kadar zerre kadar taviz vermeden Milli Görüş davasının tek siyesi partisi olan Saadet Partisi üyesi olarak devam ediyorum. Seçmen kaydımın Of İlçesinde olmasına rağmen beni Ak Parti Sürmene İlçe teşkilatına üye olarak kaydedenlere soruyorum; sizin teşkilatçılık anlayışınız bu mu? Sizin Adalet anlayışınız bu mu? Sizin ahlak anlayışınız bu mu?

Hadi hiçbir parti üyesi olmasam neyse diyeceğim. Allah aşkına 2002 yılından günümüze kadar aktif şekilde Saadet Partisi teşkilatında çalışan bir kişiye bunu yapmak insafsızlık değil mi? Üstelik sahte imza ile...

Sahte imza ile beni AK Parti'ye üye yapanlara zerre kadar hakkımı helal etmiyorum. Dünyada hakkımı arayacak bir kapı bırakmadığınız, adaleti ülkeden slip süpürdüğünüz için de sadece savcılığa üyelik iptal başvurusunu 06.09.2017 tarihinde Of Seçim Kurulu Başkanlığına yaptım. Fakat ne hazindir ki 16.01.2019 tarihinde e-devlet hesabım üzerinden siyasi parti üyeliği sorgulamayı yaptığımda karşıma yine o çirkin tablo çıktı. Bu sefer Ak Parti Sürmene İlçe Teşkilatı 2018/1 aktif üyesi olduğumu gördüm.

Bu büyük hatayı silmesi için tekrar Sürmene İlçe Başkanlığını aradım fakat orası da geçiştirerek bana, üyelik iptali için İlçe Seçim Kuruluna dilekçe ile başvurmamı söyledi. Bende kendisine bunu birkez yaptığımı ve bir daha neden yapmam gerektiğini sorunca, bana Of İlçe Başkanlığına konuyu iletmemi söyledi. Bende Ak Parti Of İlçe Başkanı ile irtibata geçerek durumu aktardım. Bana cevap olarak 'Tamam seni günahkar etmeyelim' dedi. Aradan bir hafta geçtikten sonra tekrar parti üyeliğimi sorguladığımda aynı yanlış tabloyu görünce bu yazıyı kaleme almak zorunda kaldım.

Benim gibi birçok insanın aynı durumda olduğuna inanarak, Ak Parti yöneticilerinden ahiret hesabını düşünmelerini istirham ediyorum.

***

KİMİ KİME ŞİKAYET EDELİM?

Bu sahteciliği haber yaptık olmadı,

Savcılığa dilekçe verip iptalini istedik olmadı,

İlçe Başkanlığına bildirdik olmadı,

Rica ettik, sözlü ilettik, yazılı başvurduk olmadı.

TERAZİ KURALIM!

Beni Ak Partinin yaptığı günahlara neden ortak ediyorsunuz?

Yaptığı güzel işleri terazinin bir tarafına, yanlışları da diğer tarafına koysak hangisi tartar diye düşünmüyor musunuz?

Benim inandığım dine göre terazinin bir tarafına Irak'ta abd conileri tarafından ülkemiz üstleri kullanılarak öldürülen bir insanı koysak, diğer tarafına da ülkemizde yapılan bütün yol, hastane, köprü, saray, hükümet konakları vs koysak hangisi tartar? El Hak, tabiki bir insanın haksız yere öldürülmesi tartar.

Böyle inananlara seslenerek beni derhal o üyelikten, bir daha yapılmayacak şekilde silin. O sahte imza da sizin olsun. Bunun hakkını alacak bir adalet mekanizması olmadığı için aramıyorum. Ama ahirette iki elim yakanızda olacak bunu bilesiniz.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AVUKAT HAKAN 2019-02-12 09:20:27

Dostum,üyelik iptali hakkında AKİM (ak parti iletişim merkezine) internet üzerinden müracaat yapabilirsin.Yargıtay'a müracaat yapabilirsin.CİMER veya E DEVLET hesabından YARGITAY'a bu dilekçeni arzedebilirsin.Sana yapılan bu aymazlık ve sahtekarlık'ı lanetliyorum.Yapanların yanına kalmasın.

Avatar
Fahri Hacıcaferoğlu @AVUKAT HAKAN 2019-02-12 17:37:49

Hakan bey öncelikli olarak öneri ve temenniniz için teşekkür ederim. AKİM'e yazdım, CİMER'e yazdım ve haberdeki fotoğraftaki dilekçeyi de yargıtay bünyesindeki İlçe Seçim Kuruluna verdim. Sonuç aynı...

banner90