banner102

AKP İl Başkanı Mumcu ve yönetiminden Ofimder’e ziyaret

Ak Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu ve ekibi Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneğini (OFİMDER) ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Nisan 2022 Perşembe 16:29
AKP İl Başkanı Mumcu ve yönetiminden Ofimder’e ziyaret

Dernek binasında her çarşamba günü akşam okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla sohbet etkinliği düzenleniyor. Alanında yetkin kişilerce verilen sohbet programları ile kendilerini yenileme ve geliştirme çalışmaları verilen topluluk Trabzon Ak Parti İl ve Ak Parti Of ilçe Yönetiminin ziyaretine sahne oldu.

Dernek binası salonunda yapılan ziyarette ilk olarak Of İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği Başkan Vekillerinden Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu bir hoş geldin konuşması yaptı. Kabahasanoğlu konuşmasında, ”Öncelikle bu mübarek ramazan akşamında bizleri buluşturan Rabbimize şükürler olsun. Ramazan’ın ülkemize ve insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum. Of Belediyesine ait olan binamızın derneğimize tahsis edilmesine izin veren ve her zaman bizlere destek veren Of Belediye Başkanımız salim Salih Sarıalioğlu’na teşekkür ederiz. Binamızda çok ciddi tamir ve tadilatlarda bulunduk. Bu konuda bizlere destek veren derneğimizin Başkan Vekillerinden önceki dönem Ak Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu’na da teşekkür ediyoruz. Burayı öğrencilerimizin, mezun ve mensuplarımızın eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanacağı bir yer olarak aktif olmasını amaçlıyoruz. Sizlere de nazik ziyaretlerinize teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. ”dedi.

Of  Belediye Başkanı salim Salih Sarıalioğlu da yaptığı selamlama konuşmasında, “ Bizleri aranıza kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bizler elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya devam edeceğiz inşallah. Derneğin mezun ve mensupları adıyla kurulmuş olması çok güzel düşünülmüş. Çünkü biz mezun olmasak da kendimizi bu camiaya yakın görüyoruz yani bizler mezun değil mensubuz. Yaptığınız faaliyetleri yakından takip ediyoruz. Böyle güzel ortamda, böyle güzel bir toplulukla bizlere kapınızı açtığınız için teşekkür ediyorum. Bina güzel olmuş ancak keşke merkezde imkân olsa da bu faaliyetleri orada icra etseniz. Bu konuda da elimizden gelen yardımı yapağız. Sizlerden biriyiz, her zaman yanınızdayız. Sizleri seviyor, Allaha emanet ediyoruz. Şimdiden yaklaşan kadir gecenizi tebrik ediyorum” diyerek duygularını belirtti.

Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu da bir selamlama konuşması yaptı. Çapoğlu imam hatiplilerin öneminden bahsederek misafirperverlikleri nedeniyle dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu da yaptığı selamlama konuşmasında, “Böylesine nezih bir ortamda sıcak ilgiyle bizleri misafir ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bugün buraya siyaset yapmaya gelmedik. Sizlerle tanışmaya, muhabbet etmeye geldik. İmam hatipler, yaptıkları hizmetler ve yetiştirdikleri nesiller nedeniyle ülkemizin önemli eğitim kurumlarıdır. İmam hatip okulları hem akademik eğitimi hem ahlak eğitim vermesi bakımından da ayrıca kıymetli eğitim hizmeti veriyor. Bu doğrultuda insan yetiştiriyor. Bana göre eğitim bilgi ve ahlak birlikte olmalıdır. Tıpkı kuşlar gibi nasıl ki kuşlar tek kanatlı uçamazsa insanın da bilgi ile tek başına başarılı olması mümkün değildir. Bilginin yanında ahlak olmazsa felaket olur. Nitekim dünyanın çeşitli yerlerinde bilimsel çalışmalara imza atılmış ancak ahlaktan yoksun bu kişiler insanlığın felaketine sebep oldular, oluyorlar. Ülkemizde de ilim sahibi olmuş fakat ahlaktan yoksun kişilerin devlet sırlarını sattığını ülkemize ihanet ettiğine şahit olduk. Sadece imam hatiplerde değil tüm eğitim kurumlarında bilginin ve ahlakın eğitimin merkezinde olmasına inanıyorum. Dünyada yaşanan olaylar ülkemizi olumsuz etkiliyor. İnşallah bu zor günleri hep birlikte el birliği ile aşacağız. Tekrar misafirperverliğinize teşekkür ediyor, hayırlı çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” sözleriyle duygularını ifade etti.

Konuşmaların ardından karşılıklı tanışma, muhabbet ve çay sohbetinin ardından ziyaret sona erdi. O f İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği ziyaretine Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Başkan Yardımcıları Kadem Çakıroğlu, Erkan Öztürk yönetim kurulu Üyeleri, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ofimder Yön. Kur. Üyeleri, sohbet grubunda yer alan okul ve kurum müdürleri katıldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90