banner102

Amacımız Adil Bir Dünya Kurmaktır

Saadet Partisi İrfanlı Mahallesi Teşkilatı'nın düzenlediği iftar programında bir araya gelen gençlere, Başkan Vahapoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 22:29
Amacımız Adil Bir Dünya Kurmaktır

İrfanlı Mahallesi Teşkilatı üyeleri ve mahalle esnaflarının iştirak ettiği iftar programında, gençlerin yoğunluğu ilgi çekti.

GERÇEK GÜNDEMLER GİZLENİYOR!

İftarın ardından kısa konuşma yapan Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, gerçekleştirilen bu iftar programının sıradan bir iftar programı olmadığını dile getirerek, 'Bulunduğumuz bu mübarek Ramazan ayında, çeşitli vesileler ile bir araya gelmemiz mutluluk verici bir durumdur. Fakat bu programı, sadece sıradan bir iftar programı olarak görmemeliyiz. Buradaki birlikteliğimiz, yeryüzünde zulüm altında inim inim inleyen mazlumları bir nebze olsun hatırlamak ve onlara manen güç sağlamaktır.' dedi.

Ülkemizde ve dünyada suni gündemler oluşturularak Müslümanlara yapılan zulümlerin örtbas edildiğini iddia eden Vahapoğlu, 'Maalesef bu gündemler, ülkemizde de sürekli şekilde halkın önüne atılarak gerçek gündemler gizlenmektedir. Özellikle Milli Görüş mensuplarının bu suni gündemleri tespit etmesi ve gerçek gündemlerin neler olduğunu bilmesi gerekir. Bunun için takip edeceğiniz medya Milli Gazete ve TV5'tir' sözlerini kullandı.

KANI DURDURMAK İÇİN KAN DÖKENLERİ GÖREVE ÇAĞIRIYORLAR

Müslümanlara karşı oynanan oyunlara da dikkat çeken Vahapoğlu,'Nerede bir kan ve gözyaşı varsa, emin olun orası Müslümanların yaşadığı ülkedir. Maalesef zalimler Ramazan ayında da dur durak bilmeden İslam coğrafyasına kan kusturmaya devam ediyorlar. Sözde demokrasi adı altında bu zulümleri laflarla kınayanlar, akıtılan kan Müslüman kanı olduğu zaman kınamadan öteye geçemiyorlar. Fakat kendi inançlarına mensup insanların kanı akınca, değil şiddetli kınama, anında savaş hazırlıkları yapıyorlar. Bizim ülke yöneticileri de, bu akan kanların durdurulması için, ellerini kan dökmek için okşayan BirLeşmiş Milletleri göreve çağırıyorlar' ifadelerini kullandı.

MİLLİ GÖRÜŞÇÜ KARDEŞİ İÇİN ÇALIŞIR

Yeryüzünde akan kanı durdurmak için samimi şekilde çalışan sadece Milli Görüş mensuplarının olduğunu belirten Vahapoğlu, 'Merhum Milli Görüş Liderimiz Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocamızın ifade ettiği gibi, 'Milli Görüşçü kardeşi için çalışır' sözü her geçen gün daha net bir şekilde anlaşılmaktadır.  Bizim dışımızdaki partilerden hiçbir tanesinin Yeni Bir Adil Dünya kurmak gibi  bir düşüncesi yoktur. Zalimlerin kurmuş oldukları Zulüm dünyasına ortak olmaktadırlar. Oysa Milli Görüş, Yeni bir Adil Dünyayı kurmak için bütün mücadelesini yapar. Ülkenin en ücra köşesindeki  bir teşkilatın toplanması da Adil Bir dünya içindir, yapmış olduğumuz bu iftar programı da Adil Bir Dünya kurmak içindir' diyerek iftar programına katılanlara teşekkür etti ve sözlerini tamamladı.

Vahapoğlu’nun açıklamalarından sonra söz alan Saadet Partisi İrfanlı Mahallesi Başkanı Kemal Erdem Kutlu, düzenledikleri iftar programına katılanlara teşekkür ederek, ‘Mahalle teşkilatı olarak Ramazan ayının bereketini, teşkilat mensupları ile bir araya gelerek değerlendirmek istedik. Bu düşünce ile yapmış olduğumuz bu iftar programına katılan herkese teşekkür ediyor, Ramazan ayının bizim ve tüm insanlığın saadetine vesile olmasını temenni ediyorum’ dedi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 31.07.2013 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hüseyin duman 2013-07-24 22:35:13

size helal olsun.

Avatar
saffet çakal 2013-07-25 04:05:21

adil bir dünya diyorsunuz götürüyorsunuz yemekleri eygidi

Avatar
eyup aydın 2013-07-25 11:55:21

tebrik ediyorum bi çok ilçe teşkilatlarının düzenleyemediği br programı mahalle teşkilatı yapıyor

Avatar
ayhan kocakafa 2013-07-25 12:02:36

bence herkez evinde yemeli insanlar rencide olabilir

Avatar
eyüp tanrıverdi 2013-07-26 13:37:47

söyleyecek lafı olmayanlar ancak boş boş konuşur işte......

Avatar
taha yasin 2013-08-09 17:28:03

Afiyet olsun.Meşrebim haktır diyebiliriz.Ancak yalnız sadece benim yolum haktır diyemeyiz.

banner90