banner102

Başkan Sarıalioğlu, "Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik"

AK Parti Of İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 2023 seçimlerinin şimdiye kadar olan seçimlerden daha önemli olduğunu söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
31 Aralık 2021 Cuma 10:17
Başkan Sarıalioğlu, "Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik"

AK Parti Of İlçe Başkanlığı genişletilmiş ilçe danışma meclisi toplantısı, partililerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

AK Parti Of İlçe Danışma Meclisi Toplantısına, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan, AK Parti Of İlçe Gençlik Kolları Başkanı Resul Çan, önceki dönem AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Kurucu AK Parti Of İlçe Başkanı Fazlı Çapoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcıları Feride Öztürk ve Gökçan Alemdar, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları, teşkilat mensupları ve çok sayıda partili katıldı.

"YÜZDÜK YÜZDÜK KUYRUĞUNA GELDİK"

2023 seçimlerinin bütün seçimlerden önemli olduğunu belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Her seçim bizim için önemli ama bu seçim daha önemli. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Artvin'deki deriner barajından tutun, Mersin nükleer santrali, Akdeniz ve Karadeniz'deki doğal gaz kaynaklarını hatırlayalım. Şöyle bir gözünüzü kapatıp CHP'nin iktidara geldiğini düşünün Allah muhafaza! Bu kaynakları 5 yılda eritirler. Onun için daha fazla çalışarak önümüzdeki seçimlerde oy oranımızı daha da artırmalıyız" dedi.

"15 SEÇİM KAYBETMİŞ KİŞİLER DAHA ADAY BELİRLEYEMEDİ"

Gündemde cumhurbaşkanlığı seçimi tartışmalarının başladığını vurgulayan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, "Hergün ekranlarda cumhurbaşkanı kim olacak? diye soruyorlar. Cumhurbaşkanının kim olacağı sorusuna millet ne der cevabının verilmesi bizim için bir kazanımdır.  Eskiden cumhurbaşkanı kim olacak sorusuna : asker ne der, işadamları ne der diye bakılırdı. Şimdi çok şükür milletin tercihi belirleyici oluyor. 2023 seçim süreci uzun bir maraton olduğu için tartışmalar başladı. Biz de ise bu anlamda bir motivasyon ruhu oluştu. Biz 15 seçime girdik ve hepsini kazandık. 2023 yılında Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ama 15 seçim kaybetmiş kişiler daha aday belirleyememiştir" diye konuştu.

"İSLAM ÜLKELERİNİN GÖZÜ TÜRKİYE'DE"

AK Parti'nin sıradan bir siyasi parti olmadığını belirten Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Bu gün dünya konjektürüne baktığımızda devletlerin yalnız yaşama şansı yoktur. Bizim 20 yıllık iktidarımızda bu anlamda bir çok adımlar attık. Türkiye dünyada önemli bir ülke. 2 milyara yaklaşan İslam nüfusunun gözü Türkiye'dedir. Bizim herzamnkinden daha fazla çalışmaya ihtiyacımız var. Bu gün liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti sayesinde hizmetlerimize devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90