banner102

Başkan Yardımcısı Saral’dan dikkat çeken açıklamalar

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatının gerçekleştirdiği Aralık ayı İlçe Divan Toplantısında konuşma yapan Ekonomiden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Saral Of İlçesinde yapılan çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
31 Aralık 2022 Cumartesi 09:23

Of’ta eskisi yıkılıp yeni yapılan Of Devlet Hastanesinin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Yardımcısı Mustafa Saral, “İlçemize yapılan Hastanemizin vatandaşlarımızın sağlıklı yaşam konusunda faydalı olmasını temenni ediyoruz. Gönül isterdi ki eski hastanede yaşanan sorunlar yenisiyle bitsin. Fakat maalesef birçok sorun yeni hastane ile de devam ediyor. Bunların başında ülke genelinde de yaşanan randevu sorunu. Birçok bölüm doktoru günde kısıtlı sayıda hastaya bakabildiği için bir aya varan zamanda hastalarımız randevu alabiliyor. Bu ve benzeri sorunlardan olsa gerek Sağlık Bakanımızın açıkladığı, 2022 yılında 2239 uzman hekim ve 1955 hekimin istifa ettiğini öğreniyoruz.

TRAFİK SORUNUMUZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

İlçe merkezinin inşaat alanına döndüğünü söyleyen Mustafa Saral, “İlçemizde maalesef her dönemin en önemli sorunu olan trafik sorunu azalma yerine artıyor. İlçe Merkezimiz adeta inşaat alanına döndü. Birçok caddede aynı anda çalışma yapıldığı için trafik geçişine kapatılıyor. Bir caddeyi bitirip diğer caddeye neden başlamıyorsunuz diye sorduğumuzda bize kendileriyle çelişen cevap veriyorlar. Bu caddede TEDAŞ, diğer caddede TİSKİ çalışma yapıyor, diyorlar. İki kurumunda aynı iktidarın yönettiği devlete ait olmasına rağmen bir plan yapamayan idareciler nasıl vatandaşa hizmet edece? Eziyet ederek hizmet etmek ne kadar doğru? Amacınız hizmet etmek ise neden kurumlar ile ortak çalışma yapıp eziyetsiz hizmet yapmıyorsunuz?” sorularını sorarak Milli Görüş belediyeciliğinde bu sorunların yaşanmayacağını ifade etti.

BU NASIL ZULÜMDÜR?

İlçemizde kentsel dönüşüm ile yıkılacak iki caddenin esnaflarının mağdur olduğunu sözlerine ekleyen Saral, “İlçemizde yapılması planlanan orta sokaktaki kentsel dönüşüm çalışması nedeniyle o caddelerde bulunan birçok esnaf mağdur duruma düştü. Kiraların yüksek olması, kiralanacak dükkanların fazla olmayışı birçok esnafımızı büyük sıkıntıya soktu. Bazı esnaflarımız işyerlerindeki eşyaları çay ambarlarına koymak zorunda kaldı. Hatta bazı esnaf arkadaşlarımız işlerinin sekteye uğramasından dolayı aile düzeni bozulan hatta boşanan arkadaşlarımız oldu. Bu nasıl zulümdür? Hiç mi vicdanınız yok? Hiç mi empati kuramıyorsunuz?” diyerek bu sorunların bir an evvel giderilmesi gerektiğini söyledi.

Son Güncelleme: 31.12.2022 09:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90