banner102

İrfan Saral'dan Oktay Saral'a sert tepki!

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı 2014 Yerel seçim sonrası ilk ilçe divan toplantısını Belediye Başkan Adayı İrfan Saral ve İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu'nun katılımı ile gerçekleştirdi. Programda konuşan İrfan Saral isim vermeden Oktay Saral'a sert eleştirilerde bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Nisan 2014 Cumartesi 14:42

Parti İlçe binasında sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen ilçe divan toplantısına çok sayıda partili katıldı. Programın açılış konuşmasını Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu yaptı.

Seçimlerde aldıkları oy oranın küçümsenmeyecek rakam olduğunu belirten Vahapoğlu, "Evet yerel seçimlerde Of Belediyesini Adil bir şekilde yönetme bize nasip olmadı. Fakat şunu çok iyi biliyoruz ki, seçimlerden 5 ay önce yoğun bir şekilde başlattığımız çalışmaların karşılığını ahirette alacağız. Bizim için de en önemli nokta burasıdır. Çünkü biz dünyalık mevki ve makam için çalışan bir teşkilat değiliz. Bizler yeryüzüne Hak hakim olsun diye gece gündüz mücadele eden teşkilatız ve bunun için mücadele ediyoruz. Bu bağlamda Belediyelerde bizim için bu yolda birer araçtır. Bu aracı elde edemedik diye bu çalışmalardan geri durmayacağız. " dedi.

İlçe başkanının konuşmasında sonra söz alan İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu, Trabzon genelinde bütün ilçelerde aday göstererek yaptıkları çalışmadan bahsederek, bu çalışmalarda emeği geçen bütün teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Ülke gündemi ile ilgili de açıklama yapan Çizmecioğlu, iki kutuplu bir siyaset izlenerek yerel seçimlere girildiğini ve bundan dolayı halkın büyük bir çoğunluğunun, İstiklal Mücadelesi diye hükümet partisine oy verdiğini iddia etti.

" BİZE İFTİRA ATANLAR, BU CAMİADAN ÇIKAN İNSANLAR"

Programın son konuşmasını yapan Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, kendilerine destek veren ve vermeyen bütün seçmenlere ve seçimler öncesinde gece gündüz üstün gayretler göstererek birlikte çalıştığı bütün partililere teşekkür etti. Saral, Of eski belediye başkanı ve İstanbul milletvekili Oktay Saral'a da göndermede bulundu.  Yerel seçimlerde Saadet Partisi'ne ve kendi şahsına iftira atanlara seslenenen İrfan Saral, "Seçimler öncesi son dört günde Of' gelip siyaset yapan bir insanın Of'u ne kadar karıştırdığını bilmenizi istiyorum. Şu camianın içerisinden çıkıp belediye başkanı olan bir kişinin seçim öncesi bu camiaya her türlü iftirayı attığını ve Saadet Partisi'ni karalamak için elinden geleni yaptığını bilmenizi istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 06.04.2014 23:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan 2014-04-05 19:23:37

of bunu hakediyor başkan .üzülme sen...

Avatar
S.YILDIZ 2014-04-06 20:20:21

of sahi̇lde yemek verdi̇ malum mi̇lletveki̇li̇ o yemekte olan akparti̇li̇ bi̇r dost üzülerek ayrildi.. yemekte di̇yorki̇.. saadetli̇ler şeytanla yarişiyor di̇yor.. bunu söyleyen pi̇sli̇ğe girtlağina kadar batan bi̇ri̇si̇.. ofta yedi̇kleri̇ haltlar halkin di̇li̇nde i̇ken, başbakanin bady guartliğina soyunan bu zat gerçekten bi̇r garabet örneği̇.. allah onu ve onun gi̇bi̇leri̇ bi̇ldi̇ği̇ gi̇bi̇ yapsin yarattiklari fi̇tne deni̇z
i̇nde boğulurlar..şeytanin avukatlari onlar

Avatar
hakan 2014-04-07 10:52:52

fitneler belli.isimleri bile yok.isimleri fitne.

Avatar
halil @aydın 2014-04-08 15:19:37

hazmettik.hatta artık vücuttan dışarı atmak zamanı geldi.bilmem anlatabildimmi.

Avatar
İsimsiz 2014-04-07 01:15:28

Sizler fitne denizinde bogulmuşsunuz haberiniz yok

Avatar
aydın 2014-04-08 13:33:25

ne yaparsanız nederseniz deyin bütün uğraşılarınıza rağmen millet ak partiyi seçti hazmedin beyler

Avatar
kazan 2014-04-08 23:23:15

yediği kaba pisleyen bunlar.yazık.

banner90