banner102

KALİTELİ YAŞAM LÜTUF DEĞİL HAKDIR!

Yaptıkları çalışmalar hakkında açıklama yapan Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı Mustafa Saral, “En temel belediyecilik hizmetlerini yapamayanlar, ilçeyi geleceğe taşıyamazlar!”diyerek kaliteli yaşamın lütuf değil, vatandaşın hakkı olduğunu ifade etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Ocak 2024 Pazartesi 18:50
KALİTELİ YAŞAM LÜTUF DEĞİL HAKDIR!

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı Mustafa Saral, ilçede en temel belediyecilik hizmetlerini bile alamayan mahallelerin bulunduğunu belirterek, “Nereye gitsek, aynı sorunlarla karşılaşıyoruz. Çöp sorunu, yolların bakımsızlığı, istinat duvarlarının olmaması… Belediye yönetimleri, şehirleri geleceğin dünyasına hazırlarken bizim halen bu problemlerle uğraşıyor olmamız, Of adına çok üzücü” dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Saral, ilçenin gelecek 50 yılını planladıklarını belirterek şöyle konuştu:

“İlçemizi karış karış gezmeye devam ediyoruz. Gittiğimiz her yerde, maalesef artık gündemimizde olmaması gereken sorunlarla karşılaşıyoruz. Bu devirde halen çöp, çamur, yol, duvar şikayetleriyle karşılaşıyoruz. Oysa bu sorunlar çoktan çözülmüş ve gündemden kalkmış olmalıydı ama maalesef çözülmedi.”

 “BU SORUNLARI ÇÖZEMEYENLER, İLÇENİN GELECEĞİNDE SÖZ SAHİBİ OLAMAZLAR”

“21. yüzyılın ilk çeyreğini geride bıraktık, 2024 yılına girdik. Gelişmiş ülkelerde belediye yönetimleri, halkın daha rahat ve konforlu yaşaması için insanı merkeze alıyor, akıllı sistemleri, yapay zeka uygulamalarını kullanıyor. Kaynaklarını ve imkanlarını bu işlere harcıyor. Dünya buraya doğru giderken biz halen çöplerin toplanmasıyla, yolların bakımsızlığıyla uğraşıyorsak, ilçemizi nasıl geliştirip kalkındıracağız? Of’u geleceğe nasıl taşıyacağız?”

 “KALİTELİ YAŞAM LÜTUF DEĞİLDİR, HEMŞERİLERİMİN HAKKIDIR”

“Biz bu sorunların halkımızın gündeminden kalkmasını istiyoruz ve inşallah 31 Mart’tan sonra çok farklı gündemlerimiz olacak. İlçemizi nasıl geliştirip kalkındırabiliriz, insanımızı nasıl iş ve aş sahibi yapabiliriz, modern belediyecilik hizmetlerini halkımızın hizmetine nasıl sunabiliriz, bilgimizi, kaynaklarımızı ve imkanlarımızı bu işler için harcayacağız. Çünkü iyi ve kaliteli yaşam, bütün Ofluların hakkıdır, kimsenin lütfu değildir. Biz bu hakkı teslim edeceğiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90