banner102

MİLLETİN UMUDUNDAN NEDEN KORKUYORSUNUZ?

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, Bölümlü, Cumapazarı, Taşhanpazarı ve birkaç mahallede astıkları bayrakların birileri tarafından yerinden söküldüğünü belirterek, “Of halkındaki Mustafa Saral umudu, anlaşılan birilerinde Mustafa Saral korkusuna dönüştü. Biz, bütün engellemelere rağmen, bu yarışı ahlaklı bir şekilde yürütecek ve kararı aziz halkımıza bırakacağız” dedi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Şubat 2024 Pazartesi 20:54
MİLLETİN UMUDUNDAN NEDEN KORKUYORSUNUZ?

Of’taki Mustafa Saral Umudu, Birilerinde Mustafa Saral Korkusuna Dönüştü

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Muratoğlu şu ifadelere yer verdi:

“Bizler 4 yıldır aralıksız çalışan ve halkımız ile iç içe olan bir teşkilatız. Yönetim kadromuz ile gitmediğimiz mahalle, ilgilenmediğimiz sorun, dertlenmediğimiz sıkıntı kalmadı. Yönetim Kurulu üyemiz olan Mustafa Saral kardeşimizi bu çalışmalarımızdaki halkın teveccühü ile aylar öncesinden adayımız olarak açıkladık ve sahaya çıktık. O günden bu yana daha önceden olduğu gibi halkımızla iç içeyiz. Hem Belediye Başkan adayımıza hem de Meclis Üyesi adaylarımıza karşı halkımızda büyük bir ilgi ve sevgi var. Halkımız, hiçbir şahsi beklentisi olmayan, tek amaçları Of’un gelişip kalkınması olan bu kadroyu, bağrına bastı, sahiplendi. Artık herkes Of’ta bir Mustafa Saral umudu ve rüzgarı estiğini görüyor. Fakat görülüyor ki, halkımızdaki Mustafa Saral umudu, birilerinde Mustafa Saral korkusuna dönüştü. Adayımızın isminin olmadığı güdümlü anketlerin de, bayraklarımızın sökülmesinin de nedeni budur. Bayraklarımızı sökebilirsiniz ama Mustafa Saral sevgisini, umudunu, halkımızın gönlünden sökemezsiniz!”

“YARIŞI ÇİRKİNLEŞTİREN TARAF OLMAYACAĞIZ, HALKIMIZ GEREKENİ YAPACAKTIR”

“Aynı bölgedeki diğer partilerin adaylarının bayrakları yerinde dururken, Saadet Partisi’nin ve adayımız Mustafa Saral’ın bayraklarının sökülmüş olması düşündürücü ve üzüntü vericidir. Biz, seçim sürecinde bu tür olayların yaşanacağını öngörüyorduk ama herkes bilsin ki, asla bu yarışı çirkinleştiren taraf olmayacağız. Bu bir yarıştır, adayınızla, projelerinizle, kişiliğinizle çıkar, yarışırsınız. Kararı verecek olan Of seçmenidir. Biz, ilgili makamlara adli müracaatımızı yapacağız ama asıl şikayeti halkımıza yapıyoruz. Bizim bütün gayretimiz, Of içindir, Of’ta yaşayan vatandaşlarımız içindir. Haliyle bu yapılanlar, partimiz ve adayımızdan çok, halkımızın iradesine karşı yapılmıştır. Of halkı, bu yaşananları değerlendirecek ve sandığa giderken unutmayacaktır. Buna yürekten inanıyoruz. Bizim kimseden korkumuz yok. Ne yapılırsa yapılsın, aynı azim, inanç ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğimizden ve 31 Mart’ta büyük değişimi gerçekleştireceğimizden kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90