banner102

Muratoğlu Yeni Yönetimi ile Birlikte Göreve Başladı

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Ahmet Muratoğlu oluşturulan yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Temmuz 2020 Çarşamba 13:07
Muratoğlu Yeni Yönetimi ile Birlikte Göreve Başladı

Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı görevini 2001 yılından itibaren Mahmut Celal Vahapoğlu yürütmekteydi. Yapılan istişareler neticesinde Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından, Trabzon İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Ahmet Muratoğlu Of İlçe Başkanı olarak görevlendirildi.

İlçe Başkanlığı süreci ve yeni yönetim hakkında açıklama yapan Muratoğlu, Trabzon ve ülkemiz için emsal gösterilen bir teşkilat olmak için ellerinden geleni en iyi şekilde yapmanın gayretinde olacaklarını söyledi.

Pandemi sürecinden dolayı atama ile görevlendirildiğini söyleyen Muratoğlu, “Dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına alan pandemi salgınından dolayı Haziran ayında yapmayı planladığımız 7. Olağan Kongremizi yapamadık. Mevcut ilçe başkanımızın sağlık sorunları nedeniyle ilçe başkanlığı görevi vekaleten sürdürülmekteydi. Teşkilatın toparlanması ve aktif çalışmalara başlaması adına yapılan geniş istişareler sonucunda ilçe başkanlığı görevi bize tevdi edildi” dedi.

İlçe teşkilatı olarak yapacakları çalışmalara kısaca değinen Muratoğlu, “Of’umuzun yaşam standartlarının güzelleşmesi ve halkımızın huzurlu bir yaşam sürmesi için neler yapılması gerektiği noktasında yeni kurduğumuz yönetim kadrosu ile çalışmalar yapacağız. Halkımızın bütün sorunlarını kendi sorunlarımız gibi görüp düzeltilmesi için elimizden geleni yapacağız. Genel Başkanımızın da ısrarla dillendirdiği ülkemizin en büyük sorunu olan kutuplaştırmayı ilçemizde bitirmek için azami gayret göstereceğiz. İlçemize ve vatandaşlarımıza yapılan bütün iyiliklerin yanında yer alıp yapılan yanlışların da karşısında olacağız. Bu mücadelemizde herkesi Saadet Partisi çatısı altında olmaya davet ediyoruz.” diyerek bugüne kadar özveri ile çalışma yapan İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu’na şahsında tüm geçmiş yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti ve birlikte göreve yağacağı yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Ahmet Muratoğlu kimdir?

1986 Of doğumlu olan Muratoğlu,genç yaşta ticaret hayatına atıldı. Uzun yıllar inşaat sektöründe faaliyet gösteren Muratoğlu Yapı şirketinde yönetici olarak çalışmaktadır. Siyasi hayatına Saadet Partisi bünyesinde başlayan Muratoğlu, sırasıyla mahalle yönetimi, ilçe yönetimi ve son olarak Saadet Partisi Trabzon İl Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütmüştür. Of’un Nabzı Gazetesi’nin kurucusu ve imtiyaz sahibi olan Muratoğlu bir dönem Of Medya Derneği Başkanlığı görevini de yürütmüştür. Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından 7 Temmuz 2020 tarihi itibarıyla Of ilçe başkanlığı görevine getirilmiştir. Muratoğlu evli ve iki çocuk babasıdır.

Yeni Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:

İlçe Başkanı : Ahmet MURATOĞLU

Teşkilat Başkanı : Süleyman ALİREİSOĞLU

Seçim İşleri Başkanı : Nurettin ULUSAL

Tanıtım ve Medya Başkanı : M.Muhsin AKSOY

STK ve Halkla İlişkiler Başkanı : Fikret BULUT

Eğitim Başkanı : Recep ARSLAN

Mahalli İdareler Başkanı : Mehmet VURAL

Muhasebe ve Mali İşler Başkanı  : Yahya GÜNDOĞDU

Sosyal İşler Başkanı : Osman OSMANOĞLU

İlçe Sekreteri : Fahri HACICAFEROĞLU

Gençlik Kolu Başkanı : İbrahim VAR

Siyasi İşler Başkanı : Şerafettin YAŞAR

Planlama ve Koordinasyon Başkanı : Hamit KÜÇÜKAKYÜZ

Ekonomik İşler Başkanı : Mustafa SARAL

Teşkilat Başkan Yardımcısı : Murat GÖZÜTOK

Teşkilat Başkan Yardımcısı : Mehmet AKYILDIZ

Seçim İşleri Başkan Yardımcısı : Oğuzhan AYDOĞDU

Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı : İsmail AKYÜZ

STK ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı   : Ali Yavuz ÇELEBİ

Eğitim Başkan Yardımcısı : Nizam KARAAHMETOĞLU

Muhasebe ve Mali İşler Başkan Yardımcısı : Atilla KOÇ

İlçe Sekreter Yardımcısı  : Dursun MERCAN

Yönetim Kurulu Üyesi : Tufan SOYLU

Yönetim Kurulu Üyesi : Zeki HACICAFEROĞLU

Yönetim Kurulu Üyesi : Ömer AKTAŞ

Yönetim Kurulu Üyesi : Kibar YILMAZ

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 10.07.2020 00:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali ÖZTÜRK 2020-07-08 13:47:26

Rabbim muvaffakiyetler versin inşallah

banner90