banner102

Of Gençliğinden Yayla Etkinliği

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları üyeleri Sultanmurat Yaylasında bir günlük eğitim içerikli yayla etkinliği programı düzenledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Ağustos 2016 Pazar 23:43
Of Gençliğinden Yayla Etkinliği

Türkiye Din Görevlileri Birliği (Din-Bir-Der) ve Sultanmurat Camii ve Külliyesi Yaptırma Derneği Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım tarafından ağırlanan Saadet Gençliği, eğitim ağırlıklı yayla etkinliği programına Camii Külliyesini gezerek başladı.

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları üyeleri, Eğitim programı öncesi Camii Külliyesinde insan gücüne gerek duyulan bazı önemli işlerde, yağan yağmura rağmen inşaat ustalarına yardım ettiler.

Aynı zamanda Saadet Partisi GİK Üyeliği görevi de bulunan Muhittin Hamdi Yıldırım öncülüğünde külliyeyi gezen Of Genç Saadet üyeleri, külliyenin tarihi geçmişi ile yeni yapım çalışmaları hakkında Muhittin Yıldırım'dan bilgiler aldılar.  

Yemek ve namaz arasından sonra Külliye içerisinde eğitim programı gerçekleştiren Genç Saadet Üyeleri, Muhittin Yıldırım'dan dünya ve ülke gündemi hakkında bilgiler aldılar. Aynı zamanda Müslüman gencin nasıl olması gerektiği konusunda da bilgi veren Yıldırım, "Müslüman her gencin idealleri, yani inancı uğruna her türlü fedakarlığı yapabilmesi gerekiyor." dedi.

İkindi namazı sonrası Külliyeyi ziyaret eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Saadet Partisi Of Gençlik Kolları üyeleri ve  Camii Derneği Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım ile çay için sohbet ettiler.

Eğitim programının sonundan Sultanmurat Şehitliğini ziyaret eden Saadet Gençliği, şehitler mezarlığına Yasin-i Şerif okuyarak dua yaptılar.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 15.08.2016 00:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90