banner102

Of Saadet'ten Vefa Gecesi

Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan ahirete İrtihal Eden Milli Görüş Dava Erleri Anma Gecesi dün akşam yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Aralık 2022 Perşembe 23:48
Of Saadet'ten Vefa Gecesi

Programın açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu; Milli Görüş'ün geçmişten bugüne iyilik ve güzelliklerin hakim olduğu bir dünya için çalıştığını vurgulayıp bu uğurda vefat edenleri böyle bir gecede anarak hayırla yadetmenin önemini vurguladı. Muratoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

Milli Görüşçüler olarak en ağır kınamaktan hatta hakaretlere mâruz kaldığımız doğrudur. Ama şunu da iyi biliyoruz ki hak davalar sabır ve gayretlerin sonucunda meyve vermiştir. Bizler, bizden öncekilerin çektiği mesakketleri de biliyoruz. Böylesi programlar onların çektiği çileleri bir kez daha hatırlamamıza ve davamıza daha çok sahip çıkmamıza vesile oluyor. Her biri Of bazında büyük işler yapmış merhum dava erlerini başta merhum ilçe başkanımız Mahmut Celal Vahapoğlu olmak üzere rahmet ve minnetle anıyorum.

Muratoğlu'nun konuşmasının akabinde Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Dr. Sakir Şahintaş ve Kudüs Tv Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Şirin de birer konuşma yaparak salonu dolduran kalabalığa duygusal anlar yaşattı.

Son Güncelleme: 29.11.2023 23:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90