banner102

OF SOKAKLARINDA SAADET RÜZGARI

Saadet Partisi Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanı Dursun Ali Düzenli ve Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral beraberindeki partililer ile Of esnafını ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Şubat 2014 Cuma 22:43
OF SOKAKLARINDA SAADET RÜZGARI
Kalabalık bir partili ile esnaf ziyaretini gerçekleştiren Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ali Düzenli ve Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, sabah saatlerinde başladıkları ziyareti ikindiye kadar sürdürdü.

Ziyaret ettikleri esnaf ile kısa bir sohbet gerçekleştiren adaylar, esnafların birçok alanda sıkıntıda olduklarına şahit oldular. Ziyaret edilen yerlerin neredeyse tamamı ekonomik sıkıntıdan bahsederken, gidişatın pek iyi olmadığı izlenimlerini gösterdiler.

Esnafların dertlerini dinleyen Saadet Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sursun Ali Düzenli, ülke ekonomisinin çatlak vermesi küçük esnafı bitirme noktasına getirdiğini vurgulayarak, ülkenin kötü gidişatına dikkat çekti.

Bu ekonomik sıkıntının tek çaresinin Milli Görüş olduğuna dikkat çeken Dursun Ali Düzenli, "Ülkemiz maalesef büyük bir çöküntünün içindedir. Şu anda gördüğümüz ve duyduğumuz olaylar bu çöküntünün çatlak sesleridir. Maalesef ülkenin yönetimi Milli Görüş'e teslim edilmez ise bu çatlaklar kısa zamanda çok daha fazla büyüyecek ve Allah (CC) korusun batma noktasına gelecektir." dedi.

Kötü  gidişatı   güzel göstermek isteyen yöneticilere de seslenen Düzenli, "Bu kötü gidişatı ne kadar gizleseniz de bu yakında patlak verdiği zaman herkesin gözleri önüne serilecektir. Merhum Liderimiz Necmettin Erbakan boşuna "Dizinizi dövmeden bu kapıya gelin" diye haykırmıyordu. Bizler Saadet Partisi kadroları olarak önce Belediyeleri alıp sonrasında da ülke yönetimini ele alacağız. Biz geldiğimiz zaman da gerek ekonomi gerekse diğer sıkıntılar Allah'ın (CC) izni ile çözülecektir." diyerek daha önceden bunları yaptıklarını ve yeninden yapacaklarını iddia etti.

Bu haberle ilgili 237 Fotoğraf için tıklayın...

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 07.02.2014 22:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oflu vatandaş 2014-02-08 14:48:41

İrfan saral ve saadet partisi of u rüyalarında ancak görürler

Avatar
Oflu vatandaş 2014-02-09 17:32:08

Salim bey batuma sizinle beraber gidiyo herhaldeki biliyosunuz sayın tatar ramazan denilen zat iyi yalan söylüyosunuz murat saral ın yalakası

Avatar
of.k.k.o. @gazi 2014-02-09 12:52:12

ben hiç bir zaman ne küfür nede hakaret etmedim bu yüzdenmi ben fidne oluyorum....benim yorumlarim senin cok zoruna gidiyorsa sen benim yorumlarimi okumaya mezbur deyilsin kulaklarin duyuyormu benim yorumlarimi okumaya mezbur deyilsin,,,,,,simdi anliyormusun fidne kim.

Avatar
of.k.k.o. @şahsuvar 2014-02-09 10:58:46

tbmm'de saadet rüzgarı varmı........cok komiksiniz.

Avatar
of.k.k.o. @sadık 2014-02-17 13:39:48

simdi israfmi oluyor senin karşina çocuk yokdur.....sana hakkimi helal etmiyorum,simdiden sonra ne dersen de.

Avatar
of.k.k.o. @sadık 2014-02-11 14:16:04

lütfen senden cevab bekliyorum.....bakacağiz kabahat kimde.

Avatar
of.k.k.o. 2014-02-08 11:35:12

30 mart 2014'da o rüzgar sona erecek yanı halk rüzgari sona erdirecek......sabredelim göreceğiz.

Avatar
of.k.k.o. @sadık 2014-02-11 09:32:55

ofunnabzı sitesi işini cok güzel yabiyor,neden kabahatli olsunlar???...senin zoruna giden ne,küfür ve hakaret olmadıktan sonra neden yayinlanmasinlar???.yani ben saadet partisi dediğim içinmi benim yorumlarimin yayinlanmasini istemiyorsunuz...peki siz her gün akp hakkında yorum yazarken o zaman bişe olmuyor niye???......lütfen biraz anlayişli ve tarafsiz olun saygılar.

banner90