banner102

Of’ta Coşkulu İl Divan Toplantısı

Saadet Partisi Trabzon İl Divan Toplantısı geniş bir katılım ile Of İlçesinde gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Mart 2022 Perşembe 22:09
Of’ta Coşkulu İl Divan Toplantısı

Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin’in katılımı ile Of Sahil Günbatımı tesislerinde gerçekleştirilen İl Divan Toplantısı İlçe Başkanları, yönetim kurulu ve üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

OF BELEDİYESİNİ MİLLİ GÖRÜŞ İLE TAÇLANDIRACAĞIZ

Toplantının açılış konuşmasını Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu yaptı. Of İlçesinde böyle coşkulu bir İl Divan Toplantısının yapılmasından çok memnuniyet duyduklarını söyleyen İlçe Başkanı Muratoğlu,  “Başta Genel Başkan Yardımcımıza, İl Başkanımıza, İlçe Başkanlarımıza ve tüm üyelerimize teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum. Salonda boş yer bırakmayan bütün katılımcılara canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu coşkuyu Genel bir seçim zaferi ve Yerelde Of Belediyesini Milli Görüş ile taçlandırarak zirveye taşıyacağız.” diyerek kısa bir selamlama konuşması yaptı.

İKTİDAR SAHİPLERİNİN EN BAŞARILI OLDUKLARI KONU ALGI

Genel gündem ile ilgili kısa konuşma yapan İl Başkanı Cevat Kurt, “İktidar sahiplerinin en başarılı oldukları konu algı ile toplumu yönlendirmektir. Bizler Saadet Partisi olarak bu aldatıcı algıyı yok etmek için elimizden geleni yapıyor ve yapmaya devam edeceğiz. Adaletten ekonomiye, liyakatten ahlaka, iç siyasetten dış politikaya kadar her alanda yanlış adımlar attıkları halde bunu basın yoluyla doğru gösteren iktidar sahiplerinin bu oyununu Allah’ın izniyle bozacağız.” dedi.

Toplantının son konuşmasını Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin yaptı. Teşkilat eğitimi ve genel gündemlere değinen Ersan Bilgin, “Saadet Partisi olarak Hakka dayalı Adil bir ülke ve dünya kurmak için adeta seferber olmuş durumdayız. Ülkemizde ve dünyada mazlumların ezilip sömürüldüğü düzen maalesef hakim durumdadır. Bu yanlış düzeni kaldırıp yerine Adil düzeni Rabbimizin izniyle kuracağız. Bunun için bütün teşkilatlarımızın aynı inanç ve azimle gayret etmeleri gerekiyor.” diyerek Adil düzen isteyen herkesi Saadet Partisi’ne davet etti.

DÜNÜN KİNİNİ TUTANLAR, BUGÜN ADALETİ SAĞLAYAMAZLAR

6 Parti ile yapılan çalışmalara da değinen Genel Başkan Yardımcısı Bilgin, “6 parti ile birlikte hazırlanan Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem mutabakatı sadece önümüzdeki seçim için değil Türkiye’nin geleceği için çok önemli bir çalışmadır. Eski korkuların küflenmiş tartışmaların herkesin yorulduğu kısır çekişmelerin hâkim olduğu Türkiye defterini kapatmak istiyoruz. Kinden ve rövanş almaktan beslenen siyasete son vermek istiyoruz. Dünün kinini tutanlar, bugün adaleti sağlayamazlar. Geçmişe takılıp kalanlar yarınları kuramazlar.” ifadelerini kullandı.

ADİL DEVLET MUTLAKA KURULACAK

‘Yarının Türkiye’sinde adalet ve hukuku önceleyen, temel hak ve hürriyetlerin güvence altına alındığı, liyakatin, ehliyetin, şeffaflığın esas alındığı adil devlet inşa edilecektir.’ diyen Bilgin, “Artık hiç kimse korkuları köpürterek milletin iradesini kötüye kullanamayacak. Ölümü gösterip sıtmaya razı edemeyecek. Adaletsizlik içinde yaşamak mümkün oluyor da adil devlet içinde neden olmasın. Zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapan bir sistem oluyor da adil paylaşım neden olmasın. Gece gündüz çalışıp açlık sınırında yaşatan bir düzensizlik oluyor da hepimiz için İnsanca Yaşam neden olmasın. Adil Devlet mutlaka kurulacak, Adil paylaşım mutlaka yapılacak ve insanca yaşam tesis edilecek.” dedi.

İl Divan Toplantısı ikram ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Son Güncelleme: 07.03.2022 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90