banner102

Of'ta Saadet rüzgarı esiyor

Of Medya Derneğini ziyaret eden Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral ve Saadet Of ilçe yönetimi, dernek yöneticileri ile buluştu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Mart 2014 Cuma 09:01
Of'ta Saadet rüzgarı esiyor

Saadet’in adayı İrfan Saral’dan Of Havadis’e ziyaret

Gazetemizi ziyaret eden Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, Of’ta Saadet Rüzgarının estiğini belirterek 30 Mart’ta Of Belediyesi’nde Milli Görüş bayrağının dalgalanacağını iddia etti.

 

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’a bilgiler verdi.

 

Yaklaşık 6 aydır Of’u baştan sona dolaştıklarını belirten Saral, “Erken kalkan erken yol alır. Biz de yola çok erken çıktık. Of’umuzu baştan sona dolaştık. Gidilmedik kapı neredeyse kalmadı. Seçime kadar inşallah gidemediğimiz yerlere de gideceğiz. Gittiğimiz yerlerde halkımızın büyük bir teveccühü ile karşılaşıyoruz. İnşallah 30 Mart’ta Of Belediyesi’ni yeniden Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştıracağız” dedi.

 

Of’ta Saadet Rüzgarı estiğini belirten Saral; “Eski Başkanımız olan Oktay bey, geçenlerde bir anket yayınlamış. Of’ta Saadet değil Ak Parti rüzgarı esiyor demiş. Madem öyle bir rüzgar yok, neden Saadet rüzgarı esmediğinden bahsediyor ki. Bizim oyumuzu yüzde 37 seviyelerinde, Ak Parti’nin oyunu da yüzde 60’larda göstermiş. 30 Mart’a az kaldı. Of halkı anketlere değil, sandığa gidince son sözü söyleyecek. Halkımızın arasında dolaşan bizleriz. Bizler halkımızın verdiği sözlerle bakarız. İnşallah 30 Mart’ta da gerçek ortaya çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Muhalefette olmalarının Of’a hizmet etmeye engel olmayacağını belirten Saral; “Sayın Başbakanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçildiğinde Partisi iktidarda değildi. Ama Sayın Başkanımız İstanbul’a önemli hizmetler ve yatırımlar kazandırdı. İnşallah bizler de seçildikten sonra tüm kurumlarımızla birlikte hareket ederek Of’umuzun ihtiyaçlarını çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.

 

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin genel seçim havasına sokulmaya çalışıldığını belirten İlçe Başkanı Vahapoğlu, “Sayın Başbakan ve adayları bu seçimi genel seçim havasına sokmaya çalışıyorlar. Ama bu seçim yerel bir seçim. Yerelde halka hizmet sunulacak. Halkımız buna iyi karar vermeli. Kapısını çalabileceği, sorununu çözüme kavuşturabileceği bir başkan seçmeli. Başbakan gelip Of’u yönetmeyecek” dedi.

 

Ziyaretleri nedeniyle Başkan Adayı İrfan Saral, İlçe Başkanı Vahapoğlu ve Meclis Üyesi Adaylarına teşekkür eden Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, kendilerine başarılar diledi.







Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 21.03.2014 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdülhamid ER 2014-03-21 23:59:28

şu seçim merkez dahilinde olmuş olsaydı i̇rfan saral %70 civarında oy oranıyla başkanlığı alırdı. merkezde aşırı tanınıyor.köylerde dahil olunca bu oy oranı %60 lara düşer ancak yine de seçimi alır. salim ‘e şans veremiyorum. kimle konuştuysam i̇rfan saral diyor. i̇şin entresan tarafı bu kişilerin hiç biri saadet partili değil. mesela bizim sülalenin 50 seçmeni var,10'u saadet partili ama tamamı i̇rfan saral 'a oy vercek.bunda i̇rfan saral tanınmış ve değer verilen bi̇r şahıs olması etkili

Avatar
İsimsiz 2014-03-21 23:48:11

Ne rüzgarı esiyor 30mart akşamı göreceğiz

Avatar
Bir Dost @İsimsiz 2014-03-23 22:31:21

evet hep birlikte ofumuzun saadet zaferini izleyeceğiz.

Avatar
Emre 2014-03-31 11:13:00

noooldi rengunuz soldi. rüzgar bu kadar sürdü dimi. neyse eminim bir sonraki seçimdede aynı havaları yaparsınız. sonrada gene cevabınızı alırsınız saadetçiler. şimdide başlayın kendi kendinizi gaza getirmeye bakalım.

banner90