banner102

Saadet En Güçlü Dönemini Yaşıyor!

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı salgın nedeniyle yaklaşık iki yıl aradan sonra ilk kez İlçe Divan toplantısını yeniledikleri ilçe teşkilatında gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, Saadet Partisi’nin en güçlü dönemi olduğunu söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Haziran 2021 Perşembe 19:32

İlçe Teşkilatlarını yenileyen Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı, uzun aradan sonra ilk kez İl Başkanı Cevat Kurt’un katılımı ile İlçe Divan Toplantısını gerçekleştirdi.

EN GÜÇLÜ DÖNEMİMİZİ YAŞIYORUZ
Saadet Partisi'nin en güçlü dönemini yaşadığını ifade eden İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, "Realiteye göre yüzde birlik bir partinin iktidara gelmesi zor görünür. Buna rağmen bugün en fazla iftiranın atıldığı, karalamanın yapıldığı parti de Saadet Partisidir. Bütün bunların karşısında ben Saadet Partiliyim diyenler, bu davaya zamanını ve maddi imkanını verenler gerçekten Allah için veriyor. Bunun için biz en güçlü dönemimizi yaşıyoruz."dedi.

İFTİRA ATANLAR HESABINI VERECEK!

Yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, seçim dönemlerinde kendilerine atılan iftiralara cevap verdi. ‘Saadet Partisi’nin pkk ile sözleşme imzaladığı’ iftirasına cevap veren İlçe Başkanı Muratoğlu, “Bir Ülkenin İç İşleri Bakanının en önemli görevi ülkenin huzurunu sağlamak değil midir? Kitlelere gerek medyadan gerekse mitinglerle hitap eden İçişleri Bakanımız, Saadet Partisi ve Liderinin kandil ile sözleşme imzaladığını alenen söyledi. İçişleri Bakanının bu sözlemi aynı zamanda suç duyurusu olmuyor mu? Neden gereğini yapmadı? Sayın Cumhurbaşkanımız her yıl düzenli olarak birkaç kez aldatılıyor. Bizde aldatılabiliriz. Genel Başkanımız kandil ile sözleşme imzalamış ise İçişleri Bakanı gereğini yapsın, bizi de bu aldatılmaktan kurtarsın. Fakat yapmadıysa da çıksın nasıl iftira atmış ise aynı şekilde kitlelere gerek medya gerekse mitinglerde iftira attığını söylesin ve özür dilesin. Biz sokağa çıktığımızda vatandaştan bu konudan dolayı hakaret işitiyorsak bunun hesabını bize iftiraları atanlar verecektir.” Diyerek, Milli Görüşçülerin yürüdüğün yola inanan ve attığı adımdan korkmayan insanlar olduğunu, yaptıkları çalışmaların iktidarın rızasını kazanmak için değil, Allah’ın rızasını kazanmak için olduğunu söyledi. 

Muratoğlu’nun konuşmasından sonra söz alan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Vural, kısa süre öce son yolculuğuna uğurlanan Saadet Partisi Uğurlu Mahalle Temsilcisi Salih Hacıömeroğlu ile ilgili hatıralarını paylaştı.

ÇAY ELİMİZDEN GİDİYOR!

Ekonomi konusunda kısa sunum yapan Ekonomiden sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Saral, Çaykur’un borç batağına saplandığını resmi rakamlar ile açıkladı.  Karadeniz bölgesinde çayın çok önemli olduğunu söyleyen Mustafa Saral, “Bölgemizde çay, eşimizin kolundaki burma bilezik, ahırımızdaki sarı danalarımız, çocuğumuzun nişan parası, kızımızın çeyizi olarak görüyorum. Çünkü birçoğumuzun yan geliri, bazılarımızın tam geliridir. Bu kadar önemli olan çayımıza diğer mahsullerimiz gibi göz koydular.” diyerek ‘Sesimizi çıkartmazsak, fındığa, tütüne, pancara vb mahsüllere yapılanlar çaya da yapılacaktır” dedi.

2019 yılı 1 kg kuru çay maliyetinin 21,44 olduğunu, bunun genel imal giderinin 0,32 kuruş, direkt işçilik giderin 0,38 kuruş olmasına rağmen finansman yani faiz giderinin 3,26 TL olduğuna dikkat çeken Mustafa Saral,”Göz bebeğimiz olan Çayku’un 2019 yılı sonunda bankalara olan toplam borcu 3,498,250 bin TL iken, 2020 yılı sonunda bankalara olan borcun 4,165,800 bin TL olması Doğu Karadeniz Bölgesinde 200 bin müstahsilin geleceğini ipotek altına almaktır.” uyarısını yaptı.

NESİL ELİMİZDEN KAYIYOR!

Son konuşmacı olarak kürsüye çıkan İl Başkanı Cevat Kurt, özellikle gençlerin elimizden hızla kaydığını söyleyerek şu açıklamaları yaptı:

Bundan 10 yıl önce turizm bölgelerinde gördüğümüz gayri ahlaki manzaraları maalesef mütedeyyin olarak bilinen memleketimizde görüyoruz. Alıştıra alıştıra bize bu olumsuz manzaraları bize maalesef kabullendirdiler. Gerek iktidar gerekse yerel yönetimler bu ahlaki erezyona dur demek zorundadır. Saadet Partisi olarak temelimizi oluşturan Önce Ahlak ve Maneviyat ilkesini her alanda dikkate almak zorundayız. Yoksa ne dünyamızı ne de ahiretimizi kurtarabiliriz.

Programın sonunda İlçe Yönetim kurulu üyelerinden 3 kişiye göstermiş oldukları gayretli ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı plaket takdim edildi.

Son Güncelleme: 12.07.2021 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90