banner102

Saadet Lideri Of Teşkilatını Ziyaret Etti

İki günlük programları için Trabzon’a gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yenilenen Of İlçe Teşkilatını da ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
30 Haziran 2022 Perşembe 14:43
Saadet Lideri Of Teşkilatını Ziyaret Etti

Of İlçe Teşkilatını ziyaret eden Temel Karamollaoğlu yoğun ilgiyle karşılaştı. İlk önce Saadet Partisi Of İlçe Yönetim Kurulu ile kısa süreli toplantı yapan Saadet Lideri Karamollaoğlu, sonrasında İlçe Teşkilatı Konferans Salonunda, salonu hınca hınç dolduran üyelerle bir araya geldi.

Üyelere yaklaşık bir saatlik konuşma yapan Karamollaoğlu, iktidarın ülkeyi algılarla yönettiğini ve algıları medya yolu ile tüm ülkeye yayıldığını söyledi. Milli Görüşçülerin bu algılara aldanmayarak tüm insanlığın saadeti için yollarına devam ettiğini ifade eden Karamollaoğlu, “Bizler Saadet Partisi olarak ülkemizin ve tüm insanlığın adil bir düzen ile yönetilmesi için mücadele ediyoruz. Bunu yaparken de kınayıcının kınamasına aldırmadan hak bildiğimiz bu yolda mücadele etmeye devam edeceğiz. “dedi.

HOCAMIZIN YOLUNDAN GİDİYORUZ!

Erbakan hocanın siyasi hayatını özetleyen Karamollaoğlu,” Erbakan hocamız siyasi hayatı boyunca ülkemizin ve tüm insanlığın saadeti için mücadele etmiştir. Bunu yaparken de kendisine özellikle sağ kesim tarafından ağır ithamlarda bulunulmuştur. Yeşil komünist, dışı yeşil içi kırmızı gibi sözlerle pasif düşürülmeye çalışılmıştır. Bunun için sağcı veya solcu olarak nitelendirilen tüm partiler ile ülkemizin selameti için bir araya gelmiş ve anlaşmalar yapmıştır. Özellikle CHP ile yaptığı koalisyonlar ile ülkemize en büyük hizmetleri yapmıştır. Kıbrıs Barış harekâtı, ağır sanayi, yaygın kalkınma, imam hatiplerin önünün açılması, Kur’an kurslarının açılması gibi her alanda büyük atılımlar yapmıştır. Bunu yaparken de günümüzde bize yapılan ithamlar gibi kendisine daha ağırları yapılmıştır. Kendisi de kınayıcının kınamasına aldırmadan yoluna devam etmiştir. Biz de aynı yolda emin adımlarla mücadelemize devam ediyoruz.”diyerek iktidar ve medyanın yanlış algılarına aldırış etmeden, vatandaşın dertlerine odaklanmamız gerektiğini söyledi.

Teşkilatta yapılan toplantının ardından geniş katılım ile Of Çarşıbaşı Camiine ikindi namazı için geçildi. Yürüyerek camiye giden Karamollaoğlu, yürüdüğü güzergahtaki esnaflara selam vererek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Of İlçesini ziyaret eden Saadet Lideri Temel Karamollaoğlu’na Genel Başkan Yardımcıları Mesut Doğan, Ersan Bilgin, İl Başkanı Cevat Kurt, DİNBİRDER Genel Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım, İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve üyeler eşlik etti.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90