banner102

Seçmen Tamam Diyor!

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı irfan Saral, ev ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Mart 2014 Çarşamba 22:11
Seçmen Tamam Diyor!
Sabah esnaf ve halkı ziyaret eden İrfan Saral, namaz ve yemek arasının ardından ziyaretlerine ara vermeden Solaklı Mahallesi ev ziyaretleri ile devam ettirdi.


Seçime 25 gün kala sabah erken saatlerde ziyaretlerine başlayan Saadet Partisi ekibi, Başkan adayı İrfan Saral ve Belediye Meclis üyeleri ile kesintisiz ziyaretlerini sürdürüyor.


Sağcısı, solcusu, a partili b partili demeden her kesimden seveni ve destekçisi olan İrfan Saral, çaldığı hiçbir kapıdan tepki almadan ayrıldığını iddia etti. Saral, "Hangi kapıyı çalarsak çalalım bize karşı yüksek teveccüh ile karşılaşıyoruz. Söylem olarak ta olumsuz bir söz duymadık. Partisinden hiç vazgeçmeyecek kişiler dahi bir evden en az bir oyu bize verecekleri sözünü veriyorlar." dedi.


Seçmenin bu işin tamam olduğunu açık açık söylediğini ifade eden Saral, "Karılaştığımız birçok kişi, daha kendisinden destek istemeden bu işin tamam olduğunu söylüyor. Kendi çevrelerinden olumlu sonuç alan birçok seçmen, sonucun zaferle sonuçlanacağına emin gözüyle bakıyor." diye iddia etti.






Not :Ziyaretle ilgili diğer fotoğraflar facebook.com/OfunNabzi facebook sayfasındadır.

Son Güncelleme: 06.03.2014 12:04
Anahtar Kelimeler:
İrfan Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90