banner102

Yeniden Refah İlçe Başkanları Of'ta iftarda buluştu

Ev sahipliğini Yeniden Refah Partisi OF İlçe Başkanı Hüseyin Bereket Ayaz 'ın yapmış olduğu iftar programına çok sayıda ilçe başkanı katıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Nisan 2022 Salı 14:13
Yeniden Refah İlçe Başkanları Of'ta iftarda buluştu

Of İlçe Başkanı Hüseyin Bereket Ayaz gerçekleştirdikleri iftar programı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Geleneksel olarak her yıl mübarek ramazan ayında yapmış olduğumuz iftar programlarımızı bu hafta her biri bir birinden değerli ilçe başkanlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik. Müsait olamayıp programımıza katılamayan Araklı İlçe Başkanımız Metin Baycan, Düzköy ilçe başkanımız Alaattin Karpuz, Akçabat ilçe başkanımız Resul Altın, Yomra Kurucu ilçe başkanımız Hüseyin Ay'a çok teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim kendilerinden razı olsun.” diyerek davetlerine icabet eden Oflu hemşerilene ve programda emeği geçen bütün teşkilat mensuplarına teşekkür etti.  

İftar programına Tonya ilçe Başkanı Muhammet Atıf Cora, Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek, Çarşıbaşı ilçe Başkanı Gökhan Şahin, Akçaabat önceki dönem ilçe başkanı Taner Karabacak, Ortahisar ilçe Başkanı İbrahim Aydın, Maçka ilçe Başkanı Devrim Altıntaş, Sürmene ilçe başkanı Hakan Aydın, Köprübaşı ilçe başkanı Mustafa Kurt, Çaykara İlçe Başkanı İdris Akyüz ve çok sayıda davetli katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90