banner102

Yeniden Refah Partisi Of Medya Derneğini konuk etti

Yeniden Refah Partisi Of İlçe Teşkilatı zaman zaman istişare toplantıları düzenleyerek çalışmalarına devam ediyor. Y. Refah Partisi Of İlçe Teşkilatı ülkemizde ve bölgemizdeki yaşanan gelişmeleri değerlendirmek ve fikir alış verişinde bulunmak üzere Of Medya Derneğini parti merkezinde ağırlayarak fikir alış verişinde bulundular.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Ocak 2022 Cumartesi 16:30
Yeniden Refah Partisi Of Medya Derneğini konuk etti

Toplantı ile ilgili olarak Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Bereket Ayaz yaptığı açıklamada; “Of’umuzun  önemli basın kurumu olan Of Medya Derneği yönetimini teşkilatımızda ağırlamaktan son deerece mutluyuz. Davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Geçirmiş olduğumuz gazeteciler gününüzü bir kez daha tebrik ediyorum. Teşkilat olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Üye kayıtlarımızda çok güzel ve hızlı bir şekilde devam ediyor. Hemşerilerimizin partimize olan ilgisnden son derece memnunuz. Halkımızın teveccühüne layık olmak için çalışıyoruz. Gerek genel merkezle gerekse il teşkilatımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımız kapsamında inşallah bir program yaparak Genel Başkanımızı da ilçemizde ağırlayacağız. Halkımız için çare var. Çare Yeniden Refah Partisidir.”diyerek duygularını ifade etti.

Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş de yaptığı açıklada; “Sayın başkana davetleri için teşekkür ediyoruz. Siyasi partilerin ülkemizin önünü açmasında öncü kuruluşlar olduğuna inanıyoruz.Ortak paydamız ülkemiz ve yaşadığımız ilçemiz olduğu için bizlere kapılarını ve gönlünü açan her kurum ve kuruluşa imkanlarımız olduğu sürece davetlerine icabet ediyoruz. Fikirlerimizi beyan edip çalışmalarını kamuoyuna duyuruyoruz.  Şahsi amaç ve beklentimiz olmadığı için ziyaretlerimize de farklı anlamlar yüklenmemesini istiyoruz. Ülkemiz ve ilçemiz için yapılan çalışmalarda Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Allah işlerinizi kolay kılsın.” sözleriyle düşüncelerini belirtti.

Yeniden Refah Partisi Of İlçe Teşkilatında gerçekleşen Of Medya Derneği ziyaretine Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, Başkan Yardımcısı Fahri Hacıcaferoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Yaşar, İmdat Osmanoğlu, Mustafa Yaşar, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Engelliler Birim Başkan Yardımcısı  Cengiz Erduran Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Bereket Ayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Gençlik Teşkilatı üyeleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90