banner102

YRP Of İlçe Teşkilatından Çaykur Ziyareti

Yeniden Refah Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Bereket Ayaz yardımcıları Zeki Bilal Alçep, Hakan Karaarslan, İhsan Haliloğlu, Zafer Cevahirefendioğlu, Kerim Karaca ile birlikte Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim'i makamında ziyaret ederek istişare toplantısı yaptılar. Toplantıya Çaykur Genel Müdür Yardımcıları Erdinç Hatioğlu ile birlikte Zeki Karaoğlu da katıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Mart 2022 Pazartesi 17:23
YRP Of İlçe Teşkilatından Çaykur Ziyareti

İstişare sonucunda açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Of ilçe Başkanı Hüseyin Bereket Ayaz, Öncelikle değerli Genel Müdürümüze ve kıymetli yardımcılarına çok teşekkür ediyorum. İmkanları dahilinde özveriyle çalıştıklarını bir kez daha görmüş olduk. Kendilerine Yüce Rabbim'den muvaffakiyetler diliyorum. Yeniden Refah Partisi olarak 50 yıllık Milli Görüş tarihimizde görüldüğü üzere biz Milli Görüşçüler; Her zaman safımızı aziz milletimizin yanında almış bulunmaktayız. Geçmişte olduğu gibi, günümüzde de maksadımız bağcığı dövmek değil, üzümü toplamak olduğundan; aziz milletimize faydalı olabilmek için çözüm odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Çay üreticilerinin mağduriyetini en aza indirebilmek için çalışma yapacaklarını söyleyen İlçe Başkanı Ayaz, “Çay üreticilerimizin en büyük sorunu Yaş Çay Kanunudur. Bu sorun ile ilgili Rize'deki Recep Tayyip Erdoğan üniversitesi başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluşlar ile temas halindeyiz. “ diyerek bu konuda önümüzdeki günlerde kamuoyunu detaylı bir şekilde bilgilendireceklerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90