banner102

Bu aralar kadın kuşağında dikkatimi çeken bir yön var. Oda sosyal medyadan tanışıp yapılan evlilikler. Ki bu evlilikler büyük oranda boşanmalarla bitiyor.

İnsani değerlerden hiçbirine sahip olmayan bazı art niyetli kişiler sosyal medyada aslan kesilip kendisini melaike tanıttıktan sonra kandırdıkları kızlarımızla kızlarımızın anne ve babalarının rızası olmadan kaçarak evlilik yapmaktalar.

Öncelikle şunu açık ve net yazarım ki sosyal medya eksenli yapılan evliliklerin hiç biri sağlıklı değildir. Sebep çünkü bu sahada OYUN OYNAYANLAR SAMİMİ DEĞİLLER DE ONDAN. Bazı art niyetli erkekler gerçek hayatta hiçbir yetenekleri olmadığı halde her türlü kötü yeteneklere sahip oldukları halde kızlarımızı tuzaklarına düşürmeye çalışmaktalar.

O kadar art niyetliler ki bir punduna getirip kızlarımızın uygunsuz fotoğraflarını çekip daha sonra kızlarımıza şantaj olarak kullanmaktadır. Bu gözü dönmüş erkekler o kadar art niyetli ki çoğu bu erkekler  kızlarımızı başka erkeklere de satmak için zorladıklarını öğrenmiş bulunmaktayız. Durum çok ciddi.

Bakınız şunu ifade etmek isterim ki istisnaları ayırıyorum bu ülke ve halk temiz değil.  O kadar art niyetli var ki bu art niyetliler ellerine fırsat geçirdikleri her halde insanımıza kötülük düşünmekteler.

Bu sosyal medya evlilikleri tam bir sahtekarlık.  İçlerinde bir tane temiz bir evlilik çıkmadı. Daha nasıl kızlarımız bu oyuna gelir anlamakta zorlanmaktayım. Yani iş işten geçiyor ondan sonra kızlarımız başlarını taşa vuruyorlarda iş işten geçmiş oluyor. Anne babalar kızlarına dikkat etmeli.

Sosyal medya mutlaka takip edilmelidir. Bununla ilgili yasal düzenlemeler yapılmalıdır. Aksi durumlarda daha çok kızımız arzu edilmeyen durumla karşı karşıya kalacaktır.

Benim bu olayda en çok korktuğum durum kızlarımızın başka erkeklere satılması. Bu programlardan öğrendiğime göre bu sosyal medya ile evlilik yapan onlarca kızımız daha sonra erkek tarafından başkalarına pazarlandıklarını öğrenmiş bulunmaktayız. Mutlaka bu duruma bir dur dememiz lazım gelmektedir.

Sosyal medya denetlenmelidir. Bakınız gelişmiş ülkelerde sosyal medya denetlenmektedir. Bu durum özgürlüklerin kısıtlanması anlamına gelmez. Aksine geleceğimizi kurtarmamız anlamına gelir. Bu adımı atacak iradeyi göstermemiz lazım gelmektedir.

Burada anlamadığım bu ülkede o kadar art niyetli var ki sormayın gitsin. Biri çıkıyor milletimizin samimi duygularını kullanıp milyonlarca lirasını dolandırır biri çıkar hazineyi tırtıklar biri çıkar milletimizin malına canına namusuna musallat olur. İnanın bana bu nasıl olmakta anlamakta zorlanmaktayım. Necip bir millet nasıl olurda bu süfli hayata düşer biri bana anlatsın.

Yukarıda yazdığım gibi bu süfli hayattan biri de sosyal medya evlilikleri. Bu evliliklerden hiçbiri devamlı olmadı. Yüzde doksanı ya boşanmalarla sonuçlandı yada erkek kandırdığı kıza yapmadığı kötülük kalmadı. Daha neyi konuşuyoruz anlamakta zorlanmaktayım.

Anladığım kadarıyla evde baskı gören kızlarımız bu sosyal medyayı bir kurtuluş olarak görmektedir. Baskılardan bıkan kızımız kocaya kaçarak bir rahat nefes aldığını zannediyor ama sonuç itibariyle hayatı kararıyor da o da iş işten geçmiş oluyor.

Kızlarımız bizlere emanettir. Anne babalar bu duyguyla kızlarını yönlendirmelidir. Kızlarına baskı yaparak onları hayattan soğutmamalıdır. Çünkü böyle yaptıklarında sonuç itibariylle iyi işler olmamakta. Bu kızlarımızın evden kaçmalarının en önemli sebebi anne ve babalar tarafından baskı görmeleridir. Bundan dolayı kızlarımızı daha bir sevgiyle yetiştirmemiz lazım gelmektedir. Kızlarımızı baskıyla yetiştirmeye çalışıp hayatlarını karartacağımıza onları sevgiyle yetiştirip hayata hazırlamamız geleceğimizi inşa adına daha olumlu bir adım olacaktır.

Kızlarımız bizlerin çiçekleridir. Ne olur onları soldurmayın...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90