banner102

Erzurumlu karateciler Oflu karatecilerle antrenman yaptı

Gençlik ve Spor Bakanlığı sporu ve sporcuyu geliştirmek, gençlerin eğitilmesi adına çeşitli kamplar düzenliyor. Erzurum Gençlik ve İl Spor Müdürlüğünden 45 karateci ve antrenörleri Özkan Kırıveroğlu, Emre Karataş ile Trabzon’da kamp yaparak gelecek turnuvalara hazırlık çalışmaları yapıyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Ağustos 2023 Cuma 21:22
Erzurumlu karateciler Oflu karatecilerle antrenman yaptı

10 gün sürecek kamp için Yomra’daki Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında misafir edilen karateciler fırsat buldukça ilçelerdeki karatecilerle antrenman yaparak sporcu gelişimlerine önemli katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Bu kapsamda Of Özçay Karate Spor Kulübü Antrenörü Salih Doğan 35 öğrencisi, Yomra Fetih 1461 Spor Kulübü Hocası Nizamettin Ölmez ve 10 öğrencisi Erzurumlu misafir karetecilerle birlikte Of İlçe Kapalı Spor Salonunda antreman yaptılar. Isınma hareketlerinden sonra karma eşleşmelerle çalışmaları sürdüren karateciler farklı tecrübe yaşayarak antrenmanlarını tamamladılar. Antrenmandan sonra Of’u gezme imkanı bulan Erzurumlu karateciler ilgi, alaka ve ev sahipliği için Of Özçay Karate Spor Kulübü Başkanı Vehbi Ulusoy ve Antrenörü Salih Doğan’a teşekkür ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90