banner102

Futsal Doğu Grubu maçları Of’ta başladı

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Spor Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü Okul Spor Oyunlarının 2023-2024 eğitim-öğretim yılı futsal branşı Doğu Grup bölge maçları Of’ta başladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Şubat 2024 Pazartesi 20:38
Futsal Doğu Grubu maçları Of’ta başladı

Daha önce Trabzon’da yapılan maçlar bu yıl ilk kez bölge uygulamasıyla Arsin, Araklı,Sürmene,Köprübaşı, Dernekpazarı, Hayrat ve Of ilçelerinden okul takımlarının katılımıyla   grup eleme maçları Of’ta  İlçe Kapalı Spor salonunda yapılıyor. Futsal Yıldız Erkekler Doğu Grubu il birincilik müsabakalarına  Arsin, Araklı, Sürmene, Hayrat ve Of ilçelerinden ortaokul öğrencilerinin katıldığı turnuvanın açılışına  Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Of İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel katılarak başlama vuruşunu yaptılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu organizasyon ile ilgili olarak; “ Geleneksel okul spor oyunlarımızın bazı branşlarının Of’ta olması bizleri mutlu etti. Komşu  ilçelerden takımların ilçemize gelmesi ve kaynaşma oluşturması adına öğrencilerimiz için de güzel birer tecrube olacak. Katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. Organizasyonda emeği geçen başta İlçe Spor Müdürü Özcan Demirel’e, hakemlerimize, hocalarımıza, çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Kazasız, belasız, centilmence bir turnuva diliyorum.” dedi.

İlçe Spor Müdürü Özcan Demirel de yaptığı açıklamada “Sporun birleştirici ve kaynaştırıcı gücüne inanarak toplumun tüm kesimlerini spor yapmaya davet ediyoruz. Spor tesislerimiz tüm vatandaşlarımızın kullanımına açıktır. 7’den 70’e herkesi spor yapmaya davet ediyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile geleneksel olarak düzenlediğimiz Okul Spor Oyunlarında bu yıl komşu ilçe sporcularını ağırlamaktan mutlu olduk. Katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. Her zaman projelerimize destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na, öğretmen, öğrenci ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90