banner102

Karateciler Hayrat’ta kamp yaptı

Hayrat Kaymakamlığı, Hayrat Belediye Başkanlığı, diğer resmi ve sivil toplum kuruluşlarının desteği ile Hayrat’ta gençlerin elinden tutmak, yeteneklerini değerlendirmek ve spora yönlendirmek için Hayrat Gençlik Spor Kulubü kuruldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Kasım 2021 Salı 17:42
Karateciler Hayrat’ta kamp yaptı

Kulüp ilk olarak futbol ve karate branşlarında faaliyete gösterecek. Hayrat Gençlik Spor Kulubünün  ilk organizasyonu karatecileri Hayrat’ta ağırlamak oldu. Trabzon ve  Giresun’dan 80 yıldız ve genç sporcunun katıldığı kamp Hayrat MTA Lisesi spor salonunda yapıldı.

Aralık ayında Sivas’ta yapılacak  Türkiye Ümit Genç ve 21 yaşaltı karate şampiyonasına hazırlanan sporcular  Hayrat’ta sıcak karşılanmanın verdiği moralle   kamp yaptılar. Hayrat Kaymakamı Orçun Cüneyt Zor Türkiye Şampiyonasına hazırlanan sporcuları kamp yaptığı spor salonunda ziyaret etti. Kaymakam  Zor kampla ilgili olarak; “ Hayrat ilçemize hoş geldiniz. Hayrat Gençlik Spor Kulübümüz ilçemize hayırlı olsun. Daha yeni kurulmuş bir kulüp olarak böyle güzel bir organizasyona imza attıkları için kulüp başkanımızı tebrik ederim. Gençler geleceğimizdir. Onlar için elimizden gelen yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bundan sonraki Gençler için yapılacak her etkinliğe azami destek vereceğiz inşallah. Kıymetli hocalarımıza ve sporcularımıza başarılar diliyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

Hayrat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Serkan Şişik de konuşmasında; “ Gençlerimizi sağlıklı bir geleceğe kavuşmaları için spora yönlendirmenin gelecek açısından önemli olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle Hayrat’ta Hayrat Gençlik Spor Kulübünü kurarak gençlerimize kendilerini geleceğe hazırlamak için imkanlar sunduk. Çalışmalarımızda bizlere önemli destek olan Sayın Kaymakamımıza,  Sayın Belediye Başkanımıza ve destek veren diğer kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra hep birlikte daha güzel işler yapacağız inşallah. Kampımızın da başarılı geçmesini diliyorum.”dedi.

Kampa; Hayrat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Serkan Şişik, Of Karate Spor Kulübü Antrenörü Salih Dğan, Beşikdüzü Antrenörü Mehmet Yıldızlar,Yomra Antrenörü Nizamettin Ölmez, Giresun Yağlıdere  Antrenörü Murat Yıldızlar, Giresun Merkez Akademi Spor Kulübü  Antrenörü Fatih Yıldız, Giresun Üçtepe İlçesi Antrenörü Aykut Taylan, kamp Sorumlusu Giresun Yağlıdere  Halk Eğitim Müdürü İlhan Bahçekapılı  katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90