banner102

Olcay Saral'dan dikat çeken açıklama!

Ofspor eski başkanı Saral Facebook hesabından 'Görülen lüzüm üzerine' başlığı altında yaptığı açıklamada dikkat çeken mesajlara yer verdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Eylül 2020 Cumartesi 10:35
Olcay Saral'dan dikat çeken açıklama!

Yaptığı açıklamada 'Ofspor’u seven, sever gibi görünen ve umursamayan herkese duyurulur' diyen eski başkan Olcay Saral açıklamasında şu sözlere yer verdi:

"11 Temmuz /11 Eylül… Tam 2 ay geride kaldı. Hiç bir kulüp yoktur ki bu kadar iyi mali tablosuna, elindeki kaliteli oyuncu grubu ve personeline rağmen ilk maçına seyahat için sadece 1 hafta kalmışken 2 ay boyunca bulduğu tek Başkan adayı Sayın Abdullah BAŞER’in de gördüğü ilgisizlik üzerine şevkinin kırılıp gitmesiyle, başka bir aday bulamasın. Kaosla beslenen ve borç batağındaki birçok kulüp sık sık Başkan ve yönetimler bulurken Ofspor gibi sorunsuz bir kulübe kayyum bile atanmasın. Rakiplerimiz arkalarına aldıkları dağ gibi belediye desteklerine rağmen bizim belediyemiz maddi manevi sorumluluktan kaçsın. Bu süreçte çok iyi anlaşıldı ki (Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Hakan TERZİOĞLU hariç) Ofspor gerçeği Of’u yönetenler için sözdeymiş, kişisel ihtirasları öndeymiş, herkes mali kaygısı kadar cesurmuş. Her sezon bütçe açığımız olan minimum 3 milyon ₺ için, yıllardır kim ne kadar katkı sağladığını bir düşünsün! Meğer ne zormuş Ofspor’a el vermek, ne zormuş sahip çıkmak ya da daha kolayını yapıp sahip çıkanın arkasında durmak, yükünü hafifletmek….Fotoğraf açıklaması yok.

Şimdi ben üzerime sorumluluk alıp “Yeniden Varım!” dedigimde sıkılmadan “hani bırakmıştın, niye geri geldin” diyecek olanlar da vardır. Oturdukları yerden laf ebellği yapıp, bir çözüm üretemeyenlere kulak asacak zamanımız yoktur! Bu dar ve zor zamanda camiaya karsi hissettiğim sorumluluk maalesef Of’un ileri gelenleri tarafından hissedilmemiş olup vaktiyle “Kulübü kapatsak kimsenin itirazı olmaz” lafım bu kongre sürecinde tescil edilmiştir. Tekrar görev alacak olmam takımdan ayrılmasına izin vermediğimiz 14 profesyonel, 4 altyapı oyuncumuza, teknik direktörümüze ve hatta personelimize “kimse bir yere gidemez ,ben olmasam da kulübe mutlaka daha güçlü birileri sahip çıkacaktır.” dediğimde bana inanan ve bu vakte kadar sabırla bekleyen ancak kimsenin başkanlığa gelmemesi üzerine, bir anlamda onları koca sezon sahipsiz kalan kulüpte oynamak mecburiyetine mahkum edip, kendileri mağdur olacağı için vicdanen onların yanında olmam gerektiğinin mahcubiyeti ve sorumluluğudur.

Bugünden itibaren güçlü ve samimi bir yönetim kurulu oluşturup, elimizden geldiğince ve gücümüz yettigince yel değirmenlerine karşı savaşmaya devam edip, ALLAH’ın izniyle Ofspor bayrağını en yüksekte dalgalandırma hayalini yine yeniden kuracağız.

Ofspor’u seven, sever gibi görünen ve umursamayan herkese duyurulur!"

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 12.09.2020 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90