banner102

SHow TV'De bir komedi programı var. Bu Programı Ali SUNAL hazırlayıp  sahneye koymakta. Yanında da Türkiye'nin kaliteli komedyenleri olması programı daha bir izlenme oranını artırmaktadır. Bundan dolayı da program yayına girdiğinde izleyiciler büyük çoğunlukla bu programı izlemekte.

Fakat acizane Ali kardeşime bir iki çekincelerimi sunmak isterim. Şundan dolayı program insanımız tam manasıyla gülme sıkıntısı çeken yada şöyle yapayım gülmeyi unuttuğumuz günümüzde bir ilaç olur temennisiyle bende izlemeye gayret etmekteyim.  Programda akıl tutulması skeçler halka sunulmakta. Bakınız birkaç örnek verelim ne demek istediğim daha güzel anlaşılacaktır. Bakınız bir skeçte eşler değiştirilmekte bir başka skeçte adam evden iş icabı gittikten sonra adamın eşine talip gelmesi vb. gibi bence akıl tutulması skeçler halka gösterilmektedir. Durum o boyutlarda ki skeç oyuncuları bile sahnede skeci oynarken kendileri arasında bile göz göze temastan kaçmaya çalıştıkları gözlerden uzak değildir. Oyuncular bile bu akıl tutulması skeçleri sahneye koyarken sıkıntı yaşadıklarını ben bizatihi gördüm. 

Ali kardeşim skeç sıkıntısı çekeceğini düşünmüyorum. Çünkü bu ülkede sinema denilince hemen ilk kişi olarak akla gelen Kemal SUNAL gibi bir sanatçının oğlu ondan. Onun gibi bir insanın evladı bu skeçlerle halkımız zaten büyük bir sıkıntı içerisinde bucalarken bizleri böyle germesi kabul edilebilir bir durum değildir. Babası öyle mi yaptı?! Ben cevap vereyim Kemal SUNAL Ağabey hayatı boyunca aile bağlarına bağlı hem kendi aile yaşantısında hem de sinemada asla aile bağlarına zarar verecek bi projenin içerisinde bulunmamıştır. Bakınız birkaç gün önce kadın bir sanatçımızla bir röportajda bakınız neler konuşuldu?! Spiker sanatçımıza soruyor sanatçımız ; "Kemal SUNAL hayatı boyunca sinemada ne öpüşme sahnesinde ne de sevişme sahnesinde yer almamıştır. Böyle gelen senaryolara hemen ret cevat verip asla aile kurumuna zarar verecek bir senaryoda görev almamıştır" demişlerdir.

Daha neden Ali kardeşim böyle senaryolarla halkımızı gerer inanın bana anlamış değilim.

Bakınız Kemal SUNAL, Adile NAŞİT ve Münir  ÖZKUL gibi sinemanın devleri asla ve kata aile kurumuna zarar verecek bir senaryoda görev almamışlardır. Bu rahmetli sanatçıların filmlerinde her daim aile sıcaklığını bulabilirsiniz aile kurumunda esas olan sevgi saygı olduğunu en güzel bizlere yansıtmaktadır. Daha neyin muhabbetini yapacağız inanın bana anlamış değilim.

Günümüz sinemalarında ve dizilerinde ne hikmetse bir aile düşmanlığı ki sormayın gitsin. Öyle rezillikler halka sunulmaktadır ki inanın bana sanki zannedersin ki bu ülkede tüm kadınlar hayat kadını. 

Burada şunu da yazayım bizler bu ülkede hanımlarımız bir bizlerle onca sıkıntı çekerken bu kadınlar her gün onlarca erkeğin sıkıntısını çekmesi birazda onların daha bir bakıma muhtaç oldukları ortaya çıkmış bulunmaktadır. Bu kadınlar herhangi bir aylığı yokken bir taraftan çocuk bakımları bir taraftan ısınma giyim ve gıda ihtiyaçları bu insanların elini daha bir sıkmış durumdadır. Ayrıca bu kadınları can güvenliklerinin olmamasıda ayrıca bizleri derinden düşündürmektedir. Şöyle ki bu kadınlarla gün geçirmeye çalışan erkeklerin çoğunun ayarlarının bozuk olması beni biraz daha derinden düşündürmektedir. Bu kadınları hayata bağlanması adına maaşa bağlanmaları ve kendilerini toplumdan uzakta çocuklarıyla beraber rahat bir yaşam geçirmelerinin sağlanması sosyal devlet olmanın gereğidir diye düşünmekteyim. Bunu yazmışken aslında tüm kadınlarımızın maaşa bağlanmaları ve yarın ne yiyeceğiz ne giyineceğiz endişesi taşımadan bir hayat yaşamaları için mutlaka sosyal devlet olmanın gereği olarak sevgi medeniyetimizde kadınlarımızı maaşa bağlamamız lazım gelmektedir. Anneyi rahat ettireceğiz ki nesillerimiz sağlıklı, ahlaklı ve bilimi severek faydalı yetişmesi sağlanmış olacaktır.

 Kadınlarımız istediklerinde tabiki güzel işlerde hiçbir sıkıntı çekmeden çalışabilirler fakat burada asıl konu annneliklerini geciktirecek işlerden kendilerini uzak tutmamız lazım gelmektedir. Buda tüm kadınların sevgi medeniyetimizde maaşa bağlanmalarından geçmektedir.

Ülke geneli sevgi medeniyetimiz de aile öncelenecek ve kadınlarımızın  rahat etmesi için tüm atılması gereken adımlar atılacaktır. Zaten de atılmaya başlanmış durumdadır.

AİLE. Varlığımızın devamı için  olmazsa olmazlarımızın arasında...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90