banner102

Terör devleti ABD ile ortaklık kurup ve her defasında anlaştık diyerek terör temizleniyor da, CHP ile işbirliği yapıp meclise girerek bu ülke neden düzelmesin?

ABD ile işbirliğinden öte stratejik (düşmanı düşmanımız, dostu dostumuz) ortaklık kurmak sorun olmuyor da, chp ile işbirliği neden düşmanlık oluyor?

Papa işyerinize gelse selamını alamazsınız, zaten selam da vermez, amma CHP li gelince alıyorsunuz!Alışveriş yaptırıyor, teşekkür ediyorsunuz!

Değerli hocalarımız imamlık yaptıkları camilerde arkasında namaz kılan CHP'lileri "Siz İslam düşmanısınız, siz şersiniz" diyerek dışarıya atmıyor! Fakat ülkemizin her açından kötü gidişatına dur demek için Saadet Partisi ile CHP işbirliğine "ŞER , Vatan hainliği, İslam düşmanlığı" deniyor!

"Yeni ortağınızla her şeyi; zina, domuz eti, Avrupa birliği, güncelleme işini, incirliği sizin sayenizde kazanacak. CHP vekilleriyle halledersiniz Fahricim. AKP siyonizme çalışıyor. CHP siyonizmin kendisidir." diyerek sosyal medyadan zerre kadar hakaret içermeyen paylaşmlarımı almama adına engellemeler doğru oluyorsa, CHP'li şahısların cenaze namazlarını kıldırmanız! CHP'li işyerlerine gidip alışveriş yapmanız, herhangi bir CHP'linin peşinizden namaz kılmasına izin vermeniz! CHP'li selam verince almanız yanlış mı oluyor?

Avrupa Birliği standartlarını harfiyen yapmaya çalışan ve bunlarla övünenlerin yaptığı normal oluyor da, CHP ile işbirliği yapmak mı kötü oluyor?

CHP ile işbirliği yapmak kötü ise, terör konusunda birlikte gruplar kurup çalışan AK Parti de kötü mü yaptı?

***

İsrail denen terörist devletin başı TBMM'de konuşma yaptırıp alkışlamak normal, fakat bu ülkenin selameti için seçim işbirliği yapmak anormal!

Yahu kendi işiniz, eşiniz, aşınız ve evlatlarınız gibi bu ülkenin kötü gidişatını da düşünün...

Borçlarla aldığınız evin, arabanın veya eşyaların taksitlerini ödeyemez halde olup, yeni bir kredi alarak borç ödemeye kalkmanın seni kurtaramayacağını düşündüğün gibi ülkenin de bu halde olduğunu düşün!

Ne olur azıcık dertlenin!

Azıcık son 16 yılı düşünün!

Yapılan binalara değil içindeki hukuksuz idarelere, yollara değil üzerinde giden araçlara, hastanelere değil içindeki hastalara, adliye saraylarına değil içindeki adli vakalara, hapishanelere değil içindeki haksız yere hapis yatanlara, altındaki lüks araçlara değil, bankadaki borçlarına, evinin lüks olmasına değil, aylık ödeyeceği borç taksitlerine, elindeki lüks telefona değil, aldığı maaşa bakın!

Bu ülke hepimizin, inandığımız İslam dini bütün Müslümanların, İslam'a karşı düşmanlık yapanlar hepimizin düşmanıdır. Aynı şekilde bu ülkede alenen yani fiili olarak düşmanlık yapan herkes suçludur ve ceza görmelidir. Fakat fiili olarak suç işlemeyip düşüncesi farklı veya yanlış olanlarla oturup konuşmalı birbirimizin doğrularını anlatmalıyız. Yanlış düşünenlere karşı fiili veya dolaylı baskılar şer deyip düşmanlık kurarsak dostlarımızı değil düşmanlarımız sevindiririz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 2018-06-05 17:38:20

Siz hdp nin uzantısı chp nin kuyruğunda devam edin 24 HaZıran da cevabı vereceğiz size işiniz gücünüz bu Şerf bloğunda kilif bulmak kininize kisakncliginiza örtü bulmak bunları da din ı kullanarak yaparsınız bilgesiz başkanınizla. Siz elinizle kulağınızı gözünüzü ve aklınızı kapatmış ağzınızda hdp chp sp bloğunda devam edin. Yapılanları sizin biliniz almaz çünkü usaksiniz

Avatar
mazlum ferdi 2018-06-06 00:47:34

saadet partılı mücahitler olarak bu ittifakı ülkemideki gerçek manada hatırı sayılır ilmine irfanına güvendiğimiz ilim adamlarına sordunuzmu sormuşsanız ne cevap aldınız ve bu ilim adamlarının ismlerini verirmisiniz yok sormadık kendi kararımız diyorsanız bu içinize sindimi akp dahamı kötü chp den

banner90