banner102

Of Halk Eğitim Merkezi depremzedeler için üretiyor

Ülkemizde Kahramanmaraşili Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 şiddetinde aynı gün Elbistan ilçesi merkezli 7,6 şiddetindeki büyük deprem felaketinin ardından tüm Türkiye seferber oldu. Of ilk günden itibaren topladığı yardımlar adeta ilçe olarak yekvücut oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Şubat 2023 Perşembe 14:29
Of Halk Eğitim Merkezi depremzedeler için üretiyor

Yiyecek, giyecek, içecek ve yakacakmalzemelerinden oluşan 7 tır deprem bölgesine gönderilmesinin ardından şimdi de Of Halk Eğitim Merkezinde Giyim Bölümünde öğretmen ve kursiyerlerin ürettiği giysilerdepremzedeler gönderiliyor. Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirerİlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte Of Halk Eğitim Merkezinde üretim yapan giyim bölümünü ziyaret ettiler.

KaymakamYiğit Yaşar Demireryapılan çalışmayı takdir ettiğini belirterek; ” Ülke olarak zor ve acı günler yaşıyoruz. İnşallah bu günleri el birliği ile birlikte aşacağız. Halk Eğitim Merkezimizde öğretmenlerimiz kursiyerlerimiz bir imece anlayışıyla çalışıyorsunuz. Yaptığınız ürünler gerçekten çok güzel ve tam da afetzedelerimizin ihtiyaçlarında kullanılmaya uygun. Emeklerinize sağlık. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim işlerinizde kolaylıklar versin.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu;Biz büyük bir milletiz. Herkes elinden geleni yapıyor. Ülkenin zor zamanlarında her zaman aktif görev alan Of Halk Eğitim Merkezimiz bugün de durumdan vazife çıkararak işe koyulmuş hayırlı çalışmalar yapmış. Tüm idareci, öğretmen ve kursiyerlerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. ”dedi.

Of Halk Eğitim Merkezinde;Şardonlu (tüylü kalın) kumaşlar kullanılarak,Erkek Polar swit kazak, kadın Polar swit kazak, erkek alt eşofman, kadın alt eşofman, erkek bere, çocuk bere, çocuk panço,kadın panço, bebek battaniye, kadın yelek, kadın hırka, çocuk alt-üst takım, erkek atkı, kadın iç giyim alanında ürünler üretiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90